PAKUJTE SE: Sada i vi možete da priuštite letovanje iz snova!

Najzad možete da odete na odmor kakav ste oduvek zamišljali. Izdvajamo za vas najlepše ponude - obiđite Bečiće, Opatiju ili Tenerife. Ove godine je sve stvar vašeg izbora!

  • 1

Leto je konačno stiglo – vreme je za dugo očekivani odmor. Megabon je tu da vam uštedi vreme pri pronalaženju najbolje ponude, a i da vam ponudi najpovoljniju ponudu. Na vama je samo da odaberete onu koja vam najbolje odgovara. Opustite se i provedite svoj odmor na najlepšim plažama i u najlepšim smeštajima!

Ovog puta smo za vas pripremili tri neverovatne ponude koje zaista ne smete propustiti.

Prva ponuda koju preporučujemo je Grand Hotel Adriatic iz Opatije u Hrvatskoj. Hotel će vas dočekati nezaboravnim pogledom na Kvarnerski zaliv i ostrva. Šetnju uz more i parkove dopunite ponudom u akva parku, wellnessu i tretmanima koji opuštaju dušu i telo. Svakodnevno možete okušati sreću u Casinou Adriatic i zabavljati se do sitnih sati. U prizemlju se nalazi Tantra Beauty centar sa bogatom ponudom individualnih tretmana i rituala za negu lica i tela.

Morsko plavetnilo Jadrana, plaže, obilje sunca i topline, doprinelo je tome da se Opatija razvije u jedno od najomiljenijih jadranskih letovališta.

Dakle, dovoljno razloga zašto je ova ponuda primerena za letovanje na moru i potpuno opuštanje. Posetite večno zelenu Opatiju, za samo 89,924 RSD za 8 dana i 2 osobe!

more2

Predstavljamo vam Apartmane Kruna iz Bečića, Crna Gora. Okruženi starim maslinama, poseduju mir i tišinu koje ćete retko gde naći.

Sobe su maksimalno komforne i moderno opremljene što ih čini veoma prijatnim za odmor. U opuštajućem kafe restoranu možete uživati u prekrasnom pogledu na more.

Apartmani su poznati po porodičnoj atmosferi, tako da ćete se vi i vaša porodica osećati zaista kako kod kuće. Ne čekajte i iskoristite trenutni 30% popust i priuštite sebi i svojim najbližima odmor koji svi zaslužujete! Za 8 dana za 2 osobe sada samo 52,387 RSD.

more1

Svi koji tražite odmor gde ćete stvoriti nezaboravne uspomene treba da posetite neverovatne Tenerife. Na najvećem ostrvu u grupi kanarskih ostrva doživećete raspust koji nećete nikada zaboraviti. Ostrvo je puno zanimljivih mesta koje morate obavezno posetiti. Ostrvo je poznato i po svojim plažama, kao što je Playa de Santiago – prirodna, peščana plaža s visokim planinama u pozadini što će na vas ostaviti dubok utisak. Veštačke plaže koje morate posetiti su Martinez i Playa Jardin gde ćete na račun doći ljubitelji surfinga.

Smeštaj u hotelu Turquesa Playa s 4 zvezdice sa all inclusive ponudom, ovoga puta neverovatnih 43% povoljnije za samo 81,014 RSD za 8 dana i 2 osobe. Ne čekajte na poslednji trenutak i priuštite si odmor koji zaslužujete!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tomba

    25. jul 2014 | 13:17

    Trba da radim cele godine, za 10 dana letovanja!!? Ne isplati se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA