FENOMENALNO: Šest generacija žena na samo jednoj fotografiji! (FOTO)

Mnogi od nas smatraju se pravim srećnicima ako su imali priliku da upoznaju svoju prababu ili svog pradedu. Nažalost, zahvaljujući sve kasnijem roditeljstvu, mnoga deca ne zapamte ni svoje deke i bake. Baš zato, ova porodica je fenomen!

  • 3

Svi se sigurno sećate famozne porodice Topalović iz filma “Maratonci”, u kojoj su glavni junaci pet direktnih potomaka vremešnog Pantelije. Međutim, to je samo film, a u stvarnom životu se zaista retko dešava da u jednoj porodici u isto vreme živi više od tri ili četiri generacije njenih članova. Zato je ova porodica zaista posebna.

Pre skoro godinu dana, u svojoj 112. godini života preminula je Moli Vud, jedna od najdugovečnijih žena u Americi. Uoči Molinog 111. rođendana, dok je bila u bolnici, u posetu su joj došle ćerka Luiza (88), unuka Beti (70), praunuka Marlo (39), čukunuka Savana (16) i kao poslednja Brajlin, navrnunuka (bela pčela) koja je u tom trenutku još uvek bila u pelenama.

Ovaj predivan trenutak zabelezio je fotograf Kristijan Debon, kojeg je prvo fascinirala Molina visprenost i dug vek, a onda se oduševio kad je shvatio da je najveće blago ove bakice to što je za života imala priliku da upozna pet generacija ćerki, što istorija zbilja retko pamti. Inače, Moli je imala troje dece (od su dve ćerke preminule pre nje), devetoro unučadi, dvadesetoro praunučadi, 23 čukunučeta i, u trenutku svoje smrti, četiri bele pčele.

(Telegraf.rs / Kristijan Debon)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA