Rešite se podočnjaka u samo tri koraka

Podočnjaci zaista retko na kojoj osobi izgledaju seksi. Zato, uz ove praktične i jednostavne savete rešićete se crnih kolutova oko očiju jednom zauvek

  • 0

Živciraju vas podočnjaci? Tamni kolutovi ispod očiju zaista mogu da uporni. Ponekad je za njihov nastanak kriva genetika, a mogu da budu i posledica umora, bolesti, depresije, nepravilne ishrane.

Bilo kako bilo, da biste ih se rešili, trebalo bi da preduzmete nekoliko mera.

ISHRANA

Za početak, trebalo bi promeniti način ishrane, barem delimično. Izbegavajte slanu i jako začinjenu hranu, naročito u večernjim obrocima. U svoju svakodnevicu unesite više tečnosti, pokušajte piti što više obične vode ili biljnog čaja.

NEGA

Negujte kožu lica noćnom kremom ili gelom. Osetljivu kožu ispod očiju je potrebno dodatno hraniti. Probudite li se s dubokim podočnjacima, ublažiti ih možete hladnim oblogama od kamilice, zelenog ili crnog čaja.

ZAŠTITA

Područje oko očiju leti je važno zaštititi od sunca, a zimi od vetra i hladnoće. Naočare za sunce mogu da pomognu u oba slučaja, ali i kreme sa zaštitnim faktorom.

(Telegraf.rs / Dnevno)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA