NOVI FITNES TREND: Svet poludeo za treninzima na Surf Set-u! (VIDEO)

Ukoliko volite da vežbate i činite to relativno često treninzi koje radite posle izvesnog vremena umeju da prerastu u monotone i nedovoljno izazovne. Međutim, postoji rekvizit koji potpuno menja način treniranja, predstavljamo vam Surfset

  • 0

Predstavljamo prvi svetski surf treneražer, dizajniran za simulaciju treninga bez okeana. Razgradnja telesne masti, izgradnja i stabilizacija mišića.

Surf Set metod inspirisan je dinamičnim pokretima surfovanja i dizajniran da izvaja vitki surferski stas. Jedinstveni program treniranja obuhvata fizičke pokrete sporta, kao i avanturistički duh surfovanja u sveobuhvatnim vežbama koje kombinuju topljenje masnih naslaga, izgradnju mišićne mase i razvijanje ravnoteže istovremeno.

Surf Set je sve osim tradicionalnog statičkog treninga i izaziva telo da se kreće na nove načine. Svaka vežba na dasci je osmišljena kako bi angažovala osnovne mišiće i stabilizatore i šokirala telo za stvaranje stvarne promene spolja i iznutra.

Mišići su savršeno simetrični, i celokupna ravnoteža tela stvara tu zavidnu sportsku figuru. Veslanje gradi definiciju ramena, jača mišiće donjeg dela leđa, a povećava kardiovaskularni sistem. Poboljšava snagu ruku, tricep posebno, angažuje grudne mišiće, i pomaže u izgradnji eksplozivne snage. Sam proces stajanja povećava snagu nogu, fleksibilnost, i angažuje sve posturalne mišiće.

Surfset je pristup inspirisan je jednim od najvećih svetskih sportova. Krećući od stvarnih kretnji u surfingu, stvorene su vežbe koje grade ravnotežu, snagu, stabilnost, okretnost, aerobni rad, snagu mišića i koordinaciju. Trening je idealan za optimalnu potrošnju masti, snagu mišića i poboljšanje ravnoteže.

SNAGA SREDIŠTA TELA

Sve potiče iz središta tela. Surf Set će se pretvoriti vaše trbušne mišiće u pravu mašinu kroz nestabilnost u treningu koji zahteva kontrolu. A napredak je najbitniji. Treninzi su dizajnirani s novim izazovima i postavljanjem novih platoa za napredak.

TOPLJENJE MASTI

Treninzi visokog intenziteta aerobnog treninga na dasci će sagorevati telesne masti i pospeši potrošnju kalorija.

IZDUŽIVANJE MIŠIĆA

Kao što surferi imaju dugo i izduženo telo, tako i vi možete imitirajući pokrete koje oni rade za kratko vreme izdefinisati i izdužiti mišiće.

Jedini licencirani predstavnik ovog jedinstvenog rekvizita za vežbanje je Fitness House centar na Novom Beogradu, Ul. Omladinskih Brigada 6.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA