BRUS KOJI MENJA BOJE: Ali, samo ako uradite ovo! (VIDEO)

Drage dame, da li imate sestru? Koliko ste bliske s njom? Ako se volite i jedna drugu podržavate kao Ana i Elza iz Diznijeve bajke “Frozen”, onda je ovo prava stvar za obe

  • 0

Za nepunih godinu dana od premijere animirane bajke, čitav svet zahvatila je prava Frozen-manija. Sve mora da bude u simbolima pahuljica, ali i sestrinske ljubavi, baš poput one koju dele kraljica Elza i princeza Ana.

Međutim, šašavi Japanci otišli su korak dalje! Kompanija “Triumph” lansirala je sestrinske brushaltere, koji se obavezno prodaju u paru. Dok su njihove vlasnice razdvojene, svaki grudnjak je čedno-beo, sa plavičastim snežnim pahuljama.

Međutim, kako se sestre približavaju jedna drugoj, brus prepoznaje svog “parnjaka” i menja boju u zavodljivo-crnu.

Kako objašnjavaju iz kompanije, poenta ovog veša je u tome da veliča sestrinsku ljubav i činjenicu da samim tim što su dve devojke zajedno, obema daje dodatno samopouzdanje i snagu.

Ipak, proizvođači nisu računali na to da će većina ljudi ovu plemenitu ideju u svojoj glavi izopačiti i pretvoriti u žestoku lezbo-maštariju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA