Zimska avantura “Ledeno doba uživo” u Kombank Areni!

Spremite se, stižu novogodišnje čarolije sa junacima iz čuvenog filmskog serijala u avanturi na ledu! “Ledeno doba uživo” prikazivaće se od 30. januara do 1. februara u Kombank Areni, a organizatori obećavaju publici urnebesnu pustolovinu!

  • 1

Ledeno doba uživo” predstava koja će se prikazivati od 30. januara do 1. februara u Kombank Areni, svoju publiku vodi na urnebesnu pustolovinu sa potpuno novom pričom zasnovanom na prva tri dela filma!

Glavnim junacima, Sidu, Meniju, Diegu i Skretu, pridružiće se potpuno novi likovi sa kojima će se naša publika upoznati po prvi put u Kombank Areni.

Opasna bela, praistorijska ptica pod imenom Senka i njene tri sluge Haos, Djuk i Torn pokušaće na sve načine da ugroze poznatu družinu koja je u potrazi za zelenilom.

Senka je ime dobio po svojoj snežno beloj boji koja ga čini gotovo nevidljivom u svetu leda i snega. Njegovu bandu čine ogromne, neustrašive praistorijske ptice spremne da učine bilo šta za svog gospodara.

Predstava “Ledeno doba uživo” doneće priču o avanturama jednog neobičnog krda iz Ledenog doba koje žive zajedno kao jedna velika porodica!

U potrazi za zelenilom, lenjivac Sid i oposumi Kreš i Edi, kreću u pustolovinu ka zabranjenoj zemlji! Ono što nisu znali je da ovom teritorijom vlada zla ptica Senka koja ne voli goste. Da bi se osvetio, Senka zajedno sa njenom družinom, tokom noći upada u logor i otima bebu mamut, Breskvicu i dva oposuma.

U želji da ih spasu, naši neustrašivi heroji Meni, Diego i Sid prolaze kroz razne dogodovštine, sreću se sa njihovim dobrim prijateljem Bakom, i svi zajedno kreću na put kroz Začaranu baštu!

A ovog puta veverica Skret neće brinuti samo o njenom voljenom žiru!

Ovaj spektakl za arene vas vodi kroz uzbudljivu avanturu Ledenog doba punu zabave, smeha, neizvesnosti i neodoljivog humora!

U predstavi “Ledeno doba uživo” će sigurno uživati cela porodica!

“Ledeno doba uživo” u više dnevnih termina u Kombank Areni sa ukupno sedam predstava!

Ulaznice su u prodaji po cenama od 1900, 2100, 2300, 2500, 2800 i 3200 dinara.

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnamaKombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grdjanin

    17. decembar 2014 | 10:57

    Mnogo su skupe ulaznice, za nekoga ko prima minimalac zajedno sa suprugom, a jos ima i dvoje dece!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA