Evo kako da s vrlo malo para organizujete savršenu žurku za novogodišnju noć!

Ako niste u fazonu da ove godine bacate pare na kojekakve organizovane dočeke po klubovima ili kafanama, niti da se smrzavate po trgovima, a voleli biste da u 2015. godinu uđete u društvu dragih ljudi, evo nekoliko saveta kako da se organizujete

  • 0

Iako su ove godine više nego ikad gradovi okićeni reklamama i pozivnicama za luksuzne dočeke Nove godine, kako u inostranstvu, tako i kod nas, mnogi za to nemaju novca, ali ni živaca. Zato, jedno od rešenja je dobra stara kućna žurka.

Čak i statistika pokazuje da ljudima dočeci u domaćoj atmosferi često ostaju u mnogo boljem sećanju nego najglamurozniji izvikani partiji. Skupite probranu ekipu, ugrubo izračunajte troškove, podelite ih na ravne časti i organizacija može da počne.

Prvo se raspodelite ko će za šta da bude zadužen. Na primer, jedna osoba nabavlja piće, drugi pomeraju nameštaj i ukrašavaju prostor, dok su ostali zaduženi za posluženje u vidu pitica, ruske salate, sendvičića, kolača i ostalih stvari koje moraju da se nađu na meniju.

Takođe, pratite akcije po velikim marketima i trudite se da najpovoljnijim cenama nabavite osnovne sastojke, grickalice, pića... Razlike u cenama nisu neznatne i na taj način može dobro da se uštedi.

Za kvalitetan doček, nezaobilazni rekviziti svakako su i prigodne kapice, konfete, prskalice... a važno je pobrinuti se i za muziku, tako što će jedna osoba imati zaduženje da probere pesme koje će zadovoljiti svačiji ukus, a potom ih puštati na žurci.

Osim ukusne hrane i dobre muzike trebalo bi obratiti pažnju na još nekoliko stvarčica koje vam mogu dodatno ulepšati veče. Uvek možete da se opredelite da napravite nekakvu tematsku zabavu ili maskenbal, a možda to može da bude i veče društvenih igara.

Sve u svemu, za dobar provod važno je dobro raspoloženje, veseli ljudi i malo mašte.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA