NEVEROVATNO! Pogledajte kako ulje kanabisa ubija ćelije raka (VIDEO)

Kad budete pogledali ovaj mikroskopski video snimak više nećete sumnjati u delotvornost ulja kanabisa u borbi protiv raka, najopakije bolesti današnjice

  • 20

Brojna istraživanja su pokazala koliko je ulje od kanabisa delotvorno u lečenju svih oblika kancera. Donosimo vam mikroskopski video snimak na kom se vidi kako aktivne supstance iz ulja kanabisa ubijaju maligne ćelije, ostavljajući zdrave ćelije netaknute.

LEKALIZACIJA SRBIJE: Omogućimo deci oboleloj od raka normalan život!

Evo kako možete doći do ulja od kanabisa koje leči rak! (VIDEO)

Dr Manuel Guzman je 1998. je ozbiljno istraživao ćelijsku apoptozu koju uzrokuju kanabinoidi iz kanabisa, a 2002. godine objavio je studiju u listu “Nature Medicine” u kojoj se detaljno objašnjava na koji način kanabinoidi uništavaju maligne ćelije raka mozga.

Harvardski naučnici su 2007. godine objavili studiju kojom se pokazuje kako deluje kanabis na različite vrste raka pluća, dok je Kalifornijski pacifički centar iz San Franciska, 2012. godine objavio istraživanje o tome kako kanabis uništava metastaze različitih zloćudnih vrsta raka.

Više o lečenju uljem kanabisa pogledajte na stranici - lekalizacija.rs i na ovoj Fejsbuk stranici.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Lekalizacija.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • igor

    24. februar 2015 | 15:43

    96te majka mi umire od raka a ja ne znam ni odakle saznajem da je kanabis naj plemenitija i lekovitija biljka ali ipak to je marihuana,droga,sranje i ide se u zatvor...bilo je kila i kila na svvako cosku...kad bi mogaop da vratim vreme.... olosi nas truju trulim pricama i to je samo dokaz da na tudjoj nesreci neki ljudi zgrcu milione

  • Cotke

    24. februar 2015 | 13:48

    Ma jok to nije istina , to je droga... Bayer...Hemofarm... oni proizvode prave lekove. Tako su me ucili i sada hocete da me zatrujete ;)

  • Sale

    24. februar 2015 | 23:58

    Ulje kanabisa tacno ubija rak otac mog prijatelja bio je u Austriju pre 5 god lekari u AT su mu rekli da vise od 9 meseci nece ziveti Covek cuo za to ulje i poco koristiti evo vec proslo 5 god covek jos ziv sad ko da ga i nema U Srbiji cuo sam da 10gr kosta 200€ ovde u Holland mnogo je jeftinije Poz od Saleta Holland

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA