OD KITA UBICE, DO ZGODNE CICE: Bila je teška pola tone, a danas izgleda fantastično! (VIDEO)

Iako je imala samo tridesetak godina, Majra Rozales iz Teksasa, uspela je da dogura do 450 kilograma težine. Međutim, nakon strašne porodične tragedije, optužbe za ubistvo kad su je prozvali "kit ubica, a potom i oslobođenja, odlučila je da preduzme nešto. Danas ona ima 90 kilograma

  • 36

Majra Rozalses uspela je da smrša čak 360 kilograma, a bila je teška neverovatnih 450. Ipak, nenormalna kilaža ovoj 34-godišnjakinji iz Teksasa nisu bili jedini problem. Nadimak “ubica od pola tone” dobila je pre nekoliko godina kada se u njenoj porodici dogodila strašna tragedija.

Njena sestra udarila je svoje dvogodišnje dete, koje je potom preminulo. Krivicu za to je, na sestrin nagovor, preuzela Majra koja već tada zbog svoje težine više nije mogla ni da ustane iz kreveta. Policiji je rekla da se slučajno “prevrnula” na dete i da je ono umrlo od posledica gušenja.

Foto: Facebook/Mayra Rosales Foto: Facebook/Mayra Rosales

Istina je ipak izašla na videlo nešto kasnije, nakon što je napravljena obdukcija koja je pokazala da je Majra lagala na sudu. Njena sestra osuđena je za ubistvo, a pred Majrom je ležala odgovornost da se brine za svoje sestriće i sestričine.

Jasno vam je već da to nikako nije bila u stanju, zbog svoje težine. Majra je odlučila da uradi sve kako bi svoj život dovela u red i da bi mogla da se posveti vaspitanju svojih nećaka.

Foto: Facebook/Mayra Rosales Foto: Facebook/Mayra Rosales

Trebalo joj je četiri godine i 11 operacija, a danas izgleda kao potpuno druga osoba. Ima 90 kilograma, a cilj joj je da dođe do 80.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iliona

    2. mart 2015 | 17:18

    Šta jedu ovi Amerikanci? Ima i ovde debelih ljudi ali ovakvih čuda ipak nema.

  • Maрко

    2. mart 2015 | 19:03

    Свака част како је успела,јер оно је болесно како је изгледала.

  • ....

    2. mart 2015 | 18:08

    Kao da je i toliko bitno da li ce izgledati "normalno". Operacijom moze otkloniti taj visak koze. Zar nije bitnije da je ona sad van zivotne opasnosti, sto moze da se krece, sto zivi zdraviji zivot nego taj visak koze ili oziljci nakon operacije uklanjanja iste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA