Kad budete videli šta je ova devojka uradila, više nikad nećete verovati zgodnim cicama s Fejsbuka! (VIDEO)

Pogledajte ovaj video i biće vam jasno da ste ama baš svakog dana žrtva teške prevare. I to, kad god otvorite neki časopis ili kliknete na profil neke super-zgodne poznate ili nepoznate lepotice!

  • 1

Studentkinja umetnosti Kelsi Higli izmontirala je filmić u kojem je digitalno menjala dimenzije svog tela, kako bi pokazala koliko je zapravo bizarna i nerealistična percepcija društva o tome kako "idealno" žensko telo treba da izgleda.

KOJI JE VAŠ OBLIK GUZE? Pogledajte koji sve postoje i koji od njih je najpoželjniji (FOTO)

Za ovaj projekat, koji je nazvala “Manipulated”, iskoristila je 126 svojih fotografija na različit način obrađenih u Fotošopu, a pravila je sebi veću zadnjicu, grudi, uži struk, krupnije oči i usne...

Međutim, iznenadićete se kad saznate zašto je Kelsi to uradila. Kao tvrdi, pravljenje ovog filma poslužilo joj je umesto terapije kod psihologa, da se izbori sa sopstvenim nesigurnostima i da prihvati sebe i svoje telo sa svim svojim nesavršenostima.

(Telegraf.rs / Kelsey Higley)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA