Nedelja mode: Kampanja “Najbolji prijatelj” (FOTO)

Revija modnih asesoara “Doggy style”, sa ciljem da se pojača odgovornog vlasništva, kao i usvajanja pasa, održana je sinoć u okviru Beogradske nedelje mode

  • 0

Autor projekta Ivana Bajić ovaj put je okupila renomirane beogradske umetnike, velike ljubitelje pasa, koji su prihavtili da dizajniraju specijalnu liniju modnih asesoara pod brendom Doggy Style. Na modnoj pisti u ulozi manekena publici su se prikazali sami psi, koji su izazvali opšte oduševljenje među prisutnima.

Veliki broj poznatih ličnosti iz javnog i kulturnog života grada, bio je na ovoj reviji: direktorka kancelarije za Evropske integracije Milica Delević sa ćerkama, Bojana Lekić, glumac Vlada Aleksić, manekenka Zorana Obradović, kreatorka Tijana Pavlov, pisac Ivan Lalić, slikar Uroš Đurić, Maja Lalić, Kosta Bunuševac, Milica Stojanović, Maja Uzelac i mnogi drugi.

Na reviji su promovisani serijali fotografija koje je radio umetnički fotograf Nebojša Babić i 12 spotova u kojima poznate ličnosti Srbije svojim primerom odgovornog vlasništva promovišu ideju da ljubav prema psima podrazumeva i odgovornost i pozivaju građane da i sami usvoje psa i tako steknu pravog najboljeg prijatelja.

Modne asesoare su ove godine između ostalog kreirali umetnici: Kosta Bunuševac, Uroš Đurić, Slavimir Stojanović, Marija Jelisijević, Jovana Božović i Anatea Arizanović za REMAKE, Mikser tim: Maja Lalić i Aleksandar Spasojević, Miša Obradović i Jasmina Sanader, i francuski brend visoke mode VIVOG.

Specijalno za ovu priliku svoje radove motivisane ljubavlju prema psima izložila su i deca iz Doma Sremčica. Modni asesoari bili su na prodaju, a novac koji je prikupljen biće doniran za sterilizaciju napuštenih pasa.

(Belgrade Fashion Week)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA