Nećete verovati šta su ćelavci sve spremni da urade samo da bi sakrili gubitak kose! (FOTO) (VIDEO)

Iako se zna da su ćelavi muškarci obično muževniji od onih koji i nakon srednjih godina imaju bujnu frizuru , njima obično nije lako da se nose s gubitkom dragocenih vlasi. Zato su mnogi spremni na sve, samo da bi ponovo povratili kosu, pa čak i na ovako ekstremne mere

  • 15

Gubitak kose predstavlja čest estetski problem koji muči muškarce u zrelim godinama. Upravo zbog toga, mnogi su spremni da potroše pravo malo bogatstvo na skupe kreme i tretmane koji najčešće uopšte ne funkcionišu, samo da ne bi bili ćelavi.

OSIM IMPOTENCIJE: Ovo je najveći muški strah!

Iako možda jeste najefikasnije pomiriti se sa sudbinom i glavu obrijati “na nulu”, postoje u oni koji ipak ne žele da budu totalno ćelavi.

Rešenje koje je poslednjih godina sve popularnije jeste tetoviranje samog temena, odnosno bojenje folikula metodom “mikroskalp pigmentacije”.

NOVA NADA ZA ĆELAVCE: U matičnim ćelijama je spas!

Ovaj tretman ostavlja utisak da muškarac ima vrlo kratku, maltene “na keca” izbrijanu kosu, a cene se kreću od dve i po do četiri hiljade evra, što je jeftinije nego transplantacija kose - koja ide i do deset hiljada evra.

Foto: Vinci Hair Clinic Foto: Vinci Hair Clinic

Stručnjaci iz "Vinci Hair" klinike iz Velike Britanije objašnjavaju da je tetoviranje kose dobra ideja i kako za obolele od alopecije, tako i kod onih sa dubokim zaliscima.

Foto: Vinci Hair Clinic Foto: Vinci Hair Clinic

Pritom, za razliku od transplantacije, za koju je potrebno pronaći adekvatnog donora kose, ovde nema potrebe za anestezijom i svih ostalih neželjenih posledica hirurškog zahvata.

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ginekolog 100%

    5. maj 2015 | 14:45

    Je..s kosu cuvaj zdravlje

  • Persida

    5. maj 2015 | 16:47

    Pa sigurno je šok za muškarca kad počne da gubi kosu, ali danas je moderno biti obrijan do glave. A i mnoge žene, zaista, vole ćelavce..

  • Lana

    5. maj 2015 | 17:22

    Istina ziva...jedan moj poznanik stavljao na glavu tek ubijenog poskoka jer mu neko rekao da ce mu porasti kosa:-) jadan:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA