Ove žene nisu znale da su trudne do samog porođaja. I to ne jednom, već dvaput! (VIDEO)

U taksiju sam pomislila da sam se upiškila, a onda sam shvatila da mi je pukao vodenjak i to tako što sam osetila da nešto izlazi iz mene - priča jedna od majki koja nije znala da će roditi dete sve dok to nije počelo da se dešava

  • 14

Tavanda i Kristal su majke koje su iznele svoje trudnoće nemajući predstavu da će na svet uskoro doneti prinovu

Sat vremena pre porođaja saznala da je trudna, a onda rodila ogromnu bebu! (VIDEO)

Kristal, koja se bavi fitnesom, mislila je da bol koji je osećala povremeno u stomaku, potiče od kamenja u bubregu. Kad je otišla u bolnicu da prekontroliše svoje zdravlje, imala je šta i da čuje: ne samo da je saznala da je trudna, već su je lekari obavestili da može svakog momenta da se porodi!

Još uvek se oporavljajući od šoka zbog neplanirane trudnoće i neočekivanog porođaja, posle samo godinu dana, Kristal se dogodila ista stvar!

- Nijednog trenutka nisam ništa posumnjala. Porodila sam se ponovo iznenada, u kupatilu, a pomogli su mi dečko i ujna - priča Kristal ovu neverovatnu priču, koja je prikazana na TLC televiziji.

Printskrin: TLC Printskrin: TLC

U Tavandinom slučaju, "drugo stanje" takođe nije opravdan termin, jer se i ona svih 9 meseci osećala kao i u bilo kom životnom periodu.

TRUDNICE: Evo kako vaše telo pravi mesta za bebu! (GIF)

Kod nje, takođe, postoji još jedan kuriozitet: ovakvo iskustvo imala je dva puta za 13 godina: kad je dobila svoje prvo i šesto dete, dok je trudnoće sa preostalo četvoro bila svesna.

Printskrin: TLC Printskrin: TLC

- Prvo dete rodila sam tako što sam trudove osetila na plesnom podijumu! Redovno sam uzimala kontraceptivne pilule i nisam ni sanjala da sam trudna. Kad sam osetila užasan bol, odjurila sam kući. U taksiju sam pomislila da sam se upiškila, a onda sam shvatila da mi je pukao vodenjak, i to tako što sam osetila da nešto izlazi iz mene! - objašnjava Tavanda.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mina

    8. maj 2015 | 12:01

    Moja komsinica se pre nekih 20 god porodila uvece u kupatilu a nije ni znala da je trudna menstruaciju je mislila da ulazi u menopauzu za bolove u stomaku ili ti pomeranje bebe doktor joj je dao tablete za bolove koje je cesto pila posto ni njemu nije palo na pamet da je trudna malo je bila krupnija tako da niko ni u okolini nista nije primetio ! Svaka zena ima drugacije simptome nekima nije ni muka preguraju trudnocu bez po muke, stomak nesto preterano ni nenaraste tako da ovim zenama ni na kraj pameti nije bila trudnoca!

  • U - -Je

    8. maj 2015 | 07:59

    Gledala sam ove emisije na TLC-u,i ne mogu da shvatim kako nisu znale! Prvo stomak mora da poraste pa makar malo,osecas bebu da se pomera u tebi,izostatak menstruacije.....itd........

  • Ivana

    8. maj 2015 | 08:12

    Koliko moras mozgs da nemas da ne znas da si trudna...da ne osetis bebu....neku promenu......da nemas ni malo stomak.....Daj bre molim te.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA