Barbika izdala fanove! Uradila je nešto što niko nije očekivao (FOTO)

Da li ste primetili nešto čudno na novim popularnim igračkama za devojčice? Iako izgledaju kao sasvim obične Barbike, jedna sitnica je na njima potpuno drugačija! Ako niste sami provalili na osnovu ovih fotki, saznajte i šta je to novo!

  • 1
Foto: Barbie Foto: Barbie

Verovali ili ne, za 56 godina otkako se pojavila, kao prava modna ikona, Barbika nikada nije obula cipelice, sandalice ili čizmice koje nemaju vrtoglavo visoku štiklu!

Ne, devojke! U ovakvim cipelama se NE IDE na dodelu diplome! (VIDEO)

JA SAM LUTKA, NIKAD NISAM VODILA LJUBAV: Dramatična ispovest ljudske Barbike

Sada, po prvi put, omiljenu lutku je moguće videti u ravnoj obući, kao što su martinke, baletanke, kroksice, bajkerske čizme, lagane sandale, pa čak i udobne skejterske ili duboke patike!

Najnovija kolekcija lutaka, nazvana “Fashionistas”, donosi vrlo raznolike Barbike.

Devojčice mogu da biraju lutku sa bilo kojom od osam nijansi kože, 23 boje kose, 22 frizure, 14 oblika lica i čak 18 nijansi očiju.

Svima njima zajedničko je to što su obučene potpuno opušteno, u trenerke, farmerke ili sportsku garderobu, a tu je i odeća predviđena za plažu.

Foto: Barbie Foto: Barbie

Mnogi obožavaoci Matelove igračke oduševljeni su idejom da vide Barbike u ravnoj obući, a posebno roditelji, jer ipak sada ova lutka deci daje unekoliko realističniju sliku o oblačenju.

Foto: Barbie Foto: Barbie

Prema komentarima na društvenim mrežama, devojčicama se posebno dopada to što sada, kad se Barbika izuje, više nema ona izvitoperena stopala u kojima deluje kao da stoji na prstima, već, zahvaljujući specijalno dizajniranom pokretljivom članku, može lepo da gazi i prstima i petom po podlozi na kojoj stoji. A opet, kad poželi da obuje štiklu, jednim klikom na zglob može i to.

Foto: Barbie Foto: Barbie

Kako se vama dopada to što Barbika sad može da šeta i u ravnoj obući?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA