Pomešajte REN i SIRĆE i dobićete najmoćniji lek za sinuse koji postoji (RECEPT)

Za mnoge bolesti, posebno hronične, najbolji su prirodni lekovi. Nema štetnih efekata, a i mnogo je jeftinije

  • 21

S prvim jakim vetrom i hladnim danima vraćaju se muke svima onima koji pate od čestih upala sinusa. Glavobolje su obavezni pratilac sinusitisa, kod kojeg često ne pomažu ni najjači lekovi. Zbog toga je pametnije okrenuti se prirodnim metodama za ublažavanje bolova, nego se kljukati hemijskim preparatima. Najbolji saveznik u ovoj borbi je - REN.

Tri prirodna leka za upalu sinusa

RECEPT:

Preporuka je da sveži ren narendate i prelijete vinskim sirćetom, a potom stavite u flašu od pola litre i zatvorite. Smesu držite deset dana na sobnoj temperaturi uz povremeno mućkanje. Kada istekne ovaj rok, nekoliko puta tokom dana preko otvorenog grlića boce udišite isparenja pet minuta.

Istom tečnošću natopite tkaninu i držite je tokom noći na čelu ili potiljku. Terapija traje pet dana, što je dovoljno da vas ljut i jak miris rena u sirćetu reši sinusitisa i neprijatnih glavobolja. Jedno od rešenja je i da naribate 50 grama rena, ubacite ga u pet decilitra vode i stavite da provri. Nakon toga, stavite glavu iznad lonca, prekrijte je peškirom i udišite paru.

Želite mišljenje stručnjaka? Konsultujte se sa sertifikovanim lekarima u samo tri klika na www.eklinika.rs.

(Telegraf.rs / NarodnaMedicina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tony

    25. oktobar 2015 | 20:00

    ajd da pomognem... prvo, ovaj recept ne radi radnju. tj. kako kod koga. meni nije pomoglo. otkad znam za sebe imam problem sa sinusima. i to tokom cele godine. svasta probao od narodne medicine i - corak. a, onda, pre nekih dvadesetak godina sasvim slucajno u nekoj prastaroj poljskoj knjizi pronadjem neki njihov narodni lek. odmah krenem sa lecenjem i gle cuda, posle desetak dana sinusi ko novi. o cemu se radi? nadjite prirodno sace. zvacite po komadic saća cetiri pet puta dnevno kao zvaku sto zvacete. sace ne gutati vec ispljunuti. koliko vremena ce biti potrebno da ovo radite to ne znam, individualno je i nije svaki put isto. uglavnom, zvacete dok se sinusi ne provale i dok vam iz nosa ne iscuri sva ta tecnost koja nam pravi probleme. e, sad, priblem je sto ce se sinusitis ponovo vratiti kroz koju godinu. ali ponovite terapiju i problem resen. mnogima sam pomogao ovim receptom. slobodno probajte i necete se pokajati verujte mi. ovo provereno radi.

  • stevo

    26. oktobar 2015 | 00:33

    ima jedna zena kod Zrenjanina selo Ban.Karadjordjevo stavlja neke kapi u nos, kazu ljudi koji su kod nje bili da pomaze nema greske, mora da se ide dva puta za sedam dana.

  • esma

    26. oktobar 2015 | 16:04

    Zivi penicilin je nesto sto sam slusala o renu,tako da potpuno shvatam ovu preporuku.Inace mnogo volim ren koji je neizostavan uz rinflajis i uopste sve vrste mesa,mada je meni lep i uz povrce (sargarepa ,krompir ) povrcu . i oseca se taj efekat o kome se pise jer prodire krz nosnu suplju .tAKODJE I SALATA OD CVEKLE JE DOBRA SA RENOM KO NE VOLI BELI LUK.tAKO DA GA TREBA KORISTITI U ZIMSKOM PERIODU.Jedino sto sam cula je da ne treba preterivati jer podize pritisak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA