TOP 10: Evo šta sve možete sa SLANINOM, a da je NE JEDETE! (FOTO) (VIDEO)

Oni koji ne znaju šta su prave stvari proglasili su slaninu kancerogenom. Tek tako. Kao da je u pitanju neka tamo nafta, struja, voda. Udarili su u srce Srbije, Bosne, Hrvatske... Mislili su - predaćemo se, odustaćemo, nećemo se boriti. Ali, Balkanci se umiriti ne mogu i upravo kreće - SLANINA REVOLUCIJA!

  • 12

Pre dva dana Svetska zdravstvena organizacija proglasila je slaninu kancerogenom. Tek tako. Kao da je u pitanju neka tamo nafta, struja, voda, a ne slanina. Udarili su u srce Srbije! Ali i u srce Bosne, Hrvatske... Mislili su - predaćemo se, odustaćemo, nećemo se boriti. Ali, Balkanci se umiriti ne mogu i upravo kreće - SLANINA REVOLUCIJA!

NE STOJMO ĆUTKE, ODBRANIMO BUTKE: Pravda za slaninicu i kobasicu ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE!

U želji da im doakamo pokušali smo da smislimo načine kako da od sada najbolje iskoristimo slaninu (nakon što zalihe iz pušnice dotučemo pre zvanične zabrane u službenom glasniku EU). 

Evo samo nekih predloga šta da uradite sa slaninom, a da je ne pojedete. Očekujemo da u komentarima ostavite vaše predloge, a kad stignemo do 1.000 predloga i milion lajkova - Slanina će i zvanično pobediti EU.

HRVATSKI FAZON DANA: UŽAS U VINKOVCIMA! Roditelji tinejdžeru u kutiji cigareta pronašli slaninu!

1. Koristite slaninu da podmažete roštilj na kom će se kasnije peći brokoli, prokelj, keleraba, asparagus i lubenica. Nećete je jesti i nećete prekršiti zakon.

Printskrin: YouTube/freshfromflorida Printskrin: YouTube/freshfromflorida

2. Narežite je na tanke šnitove i od nje napravite zastavice za ovale s kanapeima (poželjno kada se služe članovi diplomatskog kora EU)

3. Namažite slaninom sanke pred spuštanje na najvažnijoj trci sezone na padinici u kraju. Samo onaj metalni deo sanki, onaj koji "fura".

Foto-ilustracija: Foter/Mundus Gregorius Foto-ilustracija: Foter/Mundus Gregorius

4. Stavite kao oblogu na bolno mesto. Dakle, ako dobijete udarac tokom neke "prijateljske rasprave među prijateljima", koje su na Balkanu uobičajena pojava. Ukoliko je to bolno mesto želudac - pa Bože moj, bolest ne bira.

5. Stavite je u pasulj, ali ne kao jelo, već kao začin. Slanina može da bude odličan dodatak jelu kad budete kuvali pasulj s celerom, šargarepom, karfiolom, cveklom, dinjom...

Foto: Foter/penguincakes Foto: Foter/penguincakes

6. Koristite slaninu kao lubrikant. Ovde pustite mašti na volju, jer može se svašta podmazivati kada je seks u pitanju.

7. Svojoj voljenoj osobi napravite haljinu po najnovijoj modi, kao Lejdi Gaga. Vidite da li u nekoj od starih Burdi postoje šnitovi za - SLANINALJINU.

Foto: Profimedia/Michael Germana/Everett Collection Foto: Profimedia/Michael Germana/Everett Collection

8. Podmažite rajsferšlus koji zapinje. Ne koristite za farmerke kojima se šlic zakopčava na dugmiće, ne varajte!

9. Kad krenete u švaleraciju slanina može da vam bude više nego važna da lakše skinete burmu s prsta.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

10.Napravite od slanine odelo za psa, samo vodite računa da pas bude dresiran. Da ne pojede i slaninu i ruku krojača odela.

Foto: Profimedia/Barcroft Media Foto: Profimedia/Barcroft Media

Dakle, ovo su naši predlozi, a vaše predloge, ideje, fotografije i video snimke očekujemo u komentarima. Pa da idemo do pobede u  - SLANINA REVOLUCIJI!

Pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA