Saznajte da li ćete biti lepi i kad ostarite!

Svi znamo da je lepota prolazna, ali, prema nekima su i genetika i svi bogovi zaista bili milosrdni, pa s godinama izgledaju sve bolje i bolje. Da li ste vi te sreće? Evo odgovora

  • 3

Nekim osobama godine kao da ne mogu ništa. Zaista su poput vina, pa izgledaju sve bolje, čak i u poznom životnom dobu. Za to vreme, ostali smrtnici neumitno se boraju, goje i jednostavno gube onaj sjaj i lepotu što su ih krasili u mladosti.

Ako budete ovo radili, ostarićete 10 godina u jednom danu!

Evo u kom trenutku života više nećete moći da sakrijete godine

Ako se pitate u koju grupu vi spadate i da li ćete za 15, 20 ili 25 godina i dalje izgledati dobro, obratite pažnju na ove detalje:

Pogledajte svoje roditelje

U većini slučajeva važi pravilo da ako vaši roditelji izgledaju dobro pod stare dane, i vi ćete. Ovo je naročito tačno na relaciji majka - ćerka. Za to su, naravno, zaslužni dobri geni, ali nisu presudni. Niko nije kopija svojih roditelja, pa tako ni vi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Koliko se menjate

Možda vas trenutno živcira činjenica da svi vaši vršnjaci i vršnjakinje naglo odrastaju, menjaju se u liku i telu, izgledaju odraslije i ozbiljnije, a vi s tim “bebastim” licem kao da ste zaglavljeni u detinjstvu. Ako je tako, vi ste rođeni pod srećnom zvezdom!

Mali trikovi za mladalački dekolte

Foto-ilustracija: Profimedia/Fancy Foto-ilustracija: Profimedia/Fancy

Nega lica i tela

Retki su oni koji bez imalo truda izgledaju savršeno. Zapitajte se da li ulažete dovoljno u svoj izgled, na brigu o koži lica i tela. Ovo ne podrazumeva pregršt luskuznih preparata i preskupih tretmana za lepotu, već samo to da ne zapostavite svoju kožu, da je redovno hidrirate i čistite, ali i kad treba čuvate od sunca, hladnoće i vetra. To se sve može postići s vrlo malo novca, pa čak i preparatima iz kućne radinosti. Ako se zapustite u mladosti, kajaćete se u starosti.

foto-ilustracija: lovethatface.com foto-ilustracija: lovethatface.com

S kim si, onakav si

Možda će vam na prvi pogled zvučati suludo da naš izgled zavisi od toga s kim se družimo, ali podaci pokazju da su te dve stvari I te kako povezane. Kako prenosi Cool portal, osobe koje se druže s ljudima koji drže do sebe i same će da se potrude da prate njihov tempo. Niko ne želi da izgleda najgore u društvu, zar ne?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nemam nik

    20. novembar 2015 | 14:22

    Lepota je u ocima posmatraca ;). Ali kad pogledam svoju majku, tetku i kakva je moja baka bila,necu biti ruzna sigurno ;)

  • топлистанадреалиста

    21. novembar 2015 | 06:01

    Нисам лијеп али сам неодољив! :-)

  • Sanja

    20. novembar 2015 | 15:15

    Cao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA