HOROSKOP ZA DECEMBAR: Evo šta čeka Device

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene u mesecu decembru i kakve vas prilike očekuju na poslovnom planu

  • 2

Device će u decembru imati više prilika na ljubavnom planu, ali na poslovnom i zdravstvenom će se zahtevati veća ulaganja, pa ne bi trebalo da rasipaju energiju bespotrebno, već da pametno rasporede prioritete.

HOROSKOP ZA DECEMBAR: Evo šta čeka Lavove

Zdravlje:

Mars u Vagi nije povoljan za vaše zdravlje ovog meseca, zato obratite pažnju na svoju ishranu, odmarajte se dovoljno, a bilo bi dobro i da vežbate redovno kako biste održali svoj imunitet na potrebnom nivou.

Ljubav:

Prethodni period za Device je bio prilično napet na ljubavnom planu, što se u decembru menja i harmonija se vraća u vaše odnose, kako ljubavne tako i porodične. Ako ste u vezi, konačno će se kockice poklopiti da nađete zajednički jezik s partnerom i provedete lepe trenutke, a ako ste sami, obratite pažnju na Strelca ili Škorpiju iz svog okruženja. Ne očajavajte ako se neke stvari budu prebrzo odvijale, već probajte da ispratite tempo.

Posao:

U decembru ćete uglavnom biti orijentisani na novac i zaradu. Mars u Vagi će vam biti od pomoći u tome, a Venera u Škorpiji uticaće dobro na vašu komunikaciju, pa ćete moći da je iskoristite za sklapanje poslova.

Što se rada tiče, Merkur i Saturn u Strelcu biće posebno zahtevni, pa se spremite na veća ulaganja nego obično, ako želite da postignete rezultate. Ako radite u stranoj firmi, moguće je da će pokušati da vam kontrolišu karijeru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scarecrow

    1. decembar 2015 | 01:18

    Poceo decembar, a nista mi horoskop izbacili :-( kako cu sad u nepoznato :-P (Vodolija)

  • PARTIZAN SAMPION!!!

    1. decembar 2015 | 17:16

    Dajte za strelca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA