HOROSKOP ZA DECEMBAR: Evo šta čeka Vage

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene u mesecu decembru i kakve vas prilike očekuju na ljubavnom planu

  • 0

Vage će u decembru trebalo da obrate pažnju na poslovnu strategiju, jer to može da im donese dobre rezultate na duge staze. Biće i nekih prilika za romansu. Pazite na zdravlje.

HOROSKOP ZA DECEMBAR: Evo šta čeka Device

Zdravlje:

Budući da Mars u Vagi i Jupiter u Devici nisu povoljni za zdravlje Vaga, pokušajte da smanjite tempo života i sačuvate energiju što je više moguće. Što više odmora, pravilna ishrana, vitamini... i trebalo bi da sprečite bilo kakve štetne posledice po zdravlje.

Ljubav:

Pošto je venera u znaku Škorpije, ljubavni plan će vam ovog meseca obeležiti upravo taj znak. Obratite pažnju na Škorpije u okruženju, mogla bi da se razvije neka romansa ili avantura. Ako ste već u vezi, to znači da bi trebalo da obratite pažnju na komunikaciju s partnerom. Moguća je i ponuda za kraće romantično putovanje ili upoznavanje na putu.

Posao:

Ključna stvar na svim planovima u decembru za Vage je komunikacija. Zato bi, posebno kad je posao u pitanju, trebalo da obratite pažnju na to. Mars u Vagi će povoljno uticati na poslovni plan, tako da mogu da se ukažu neke dobre prilike kroz koje biste mogli i da zaradite novac.

Jupiter u Devici donosi takve planetarne konstelacije s vašim znakom da bi bilo dobro da preispitate dosadašnje poslovne taktike i strategije, pogotovo one kojih se držite već dugo. Mogli biste da naučite nešto novo i prilično ih unapredite u narednom periodu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA