Uklonite bradavice pomoću IZOLIR-TRAKE (VIDEO)

Nemojte da trošite pare na skupa sredstva za uklanjanje bradavica kad obična izolir-traka može da pomogne

  • 15

Bradavice su izrasline na koži uzrokovane virusom HPV (Human Papilloma Virus), kojih ima preko 100 vrsta. Većina njih rezultira benignim izraslinama, dok kod nekih vrsta stvar može da se zakomplikuje.

Dakle, obične bradavice lako se mogu ukloniti, verovali ili ne, običnom izolir-trakom. Ovo je proverena metoda, ali treba da znate da neće upaliti preko noći.

Budući da su virusno oboljenje, bradavice se mogu širiti na druge delove tela ili ćak preći na nekog drugog. Zato nije loša ideja izolovati ih, a koje sredstvo za to može bolje da posluži od izolir-trake.

Sve je prilično jednostavno, samo treba biti uporan. Zalepite parče izolir-trake preko bradavice i držite tako šest dana. Naravno, menjajte izolir traku po potrebi, ali nemojte ostavljati bradavicu "da diše". Posle šest dana natopite bradavicu običnom vodom desetak minuta i istrljajte kamenom za pete.

Ceo proces ponovite dok bradavica potpuno ne nestane, a u zavisnosti od veličine to može da potraje i dva meseca.

U jednom istraživanju se izolir-traka pokazala bolje od krioterapije. Naučnici su upoređivali uspešnost skidanja bradavica i izolir-traka se pokazala uspešnom u 85 odsto slučajeva, a krioterapija samo u 60 odsto slučajeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan

    22. decembar 2015 | 20:57

    Svako jutro pre pranja zuba,liznite bradavicu par puta za sedam dana nestane I vise se ne vraca.Mojoj cerki je pomoglo,delovali mi je bezveze ali nismo imali sta da izgubimo pa smo probali I uspelo je.

  • Energy

    22. decembar 2015 | 21:59

    Jos od kad znam za sebe imao sam jednu taku slicnu na slici gore isto na ruci na prstu, kasnije oko 10-te godine izaslo mi je jos 4-5 po rukama, i odem slucajno par puta na vjestacko slano jezero kod nas u tuzli, inace zove se panonsko, i kroz par dana mi spadnu sve. Jedna po jedna. I od tada evo vec 8 god ni jedna se nije vratila. A prija sam dok sam bio manji mazo svim i svacim od maslacka do tecnosti nekih nekada i spane al opet naraste..

  • Energy

    22. decembar 2015 | 21:57

    Jos od kad znam za sebe imao sam jednu taku slicnu na slici gore isto na ruci na prstu, kasnije oko 10-te godine izaslo mi je jos 4-5 po rukama, i odem slucajno par puta na vjestacko slano jezero kod nas u tuzli, inace zove se panonsko, i kroz par dana mi spadnu sve. Jedna po jedna. I od tada evo vec 8 god ni jedna se nije vratila. A prija sam dok sam bio manji mazo svim i svacim od maslacka do tecnosti nekih nekada i spane al opet naraste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA