Ovo morate znati ukoliko želite da se brzo rešite viška kilograma i da brzo doterate liniju

Gojaznost predstavlja ozbiljan fizički i zdravstveni problem koji se mora rešavati bez odlaganja!

  • 1

Prvi znak gojaznosti je promena izgleda tela, odnosno povećanje telesne mase prekomernim nakupljanjem masti u organizmu i povećanjem telesne težine.

Prvi simptom je nezadovoljstvo koje proizvodi nepoželjna promena izgleda. To je ujedno i najčešći razlog zbog koga ljudi žele da smršaju.

Prvobitno smatrana samo za estetski problem, sada se zna da gojaznost predstavlja i ozbiljan zdravstveni problem - dovodi do brojnih komplikacija i poremećaja zdravlja.

Foto: Promo Foto: Promo

Kao najčesće komplikacije javljaju se povišene masnoće u krvi, bubrežne bolesti, arterioskleroza, povišen krvni pritisak, ostećenje srca i krvnih sudova, dijabetes, nagomilavanje toksina u organizmu koji prouzrokuju razna oboljenja, povećan fizički napor za telo i organizam pa čak i veća učestalost izvesnih malignih oboljenja.

Prvi korak u borbi sa kilogramima je pre svega čvrsta odluka i želja gojazne osobe da smrša, a potom i potpuna promena navika i načina ishrane i života da bi se postigao gubitak telesne težine, ali i održao u dužem vremenskom periodu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Simptomi sa kojima se osobe koje imaju višak kilograma susreću su nadutost, višak kilograma oko struka, stomaka, butina, pojačan apetit, napadi gladi, problemi sa varenjem i probavom a to su sve stvari u kojima vam upravo mogu pomoći MINI POMORANDŽE ZA MRŠAVLJENJE da ih brzo i na potpuno prirodan način dovedete u red.

Njihova tajna je u pažljivo biranim najkvalitetnijim sastojcima od kojih su se svi dokazali kao efikasni u borbi protiv viška kilograma, sagorevanju masti sa najugroženijih mesta, smanjenju apetita , nadutosti i eliminisanju napada gladi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

U pitanju su mini pomorandze KUMKVAT koje su uvijene u LOTUSOV LIST (koji sprečava dobijanje masti,posebno na stomaku, čisti organizam i daje energiju), potopljene u PUERTH ČAJ koji ne zovu bez razloga "zdravi čaj".

Njegova lekovita svojstva su zaprepašćujuća.Sadrži obilje mikroorganizama važnih za našu crevnu floru. Istraživanja potvrđuju da pu-erh čaj: smanjuje nivo holesterola u krvi, poboljšava probavu, reguliše krvni pritisak, stimuliše cirkulaciju, potpomaže mršavljenju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Sadrže LACTOBACILLUS  probiotik koji pomaže apsorpciju mlečnih proizvoda, sprečava zadržavanje hrane u crevima, pomaže pražnjenje creva i izbacivanje toksina iz organizma.

Jedan od velikih uzročnika gojenja i raznih bolesti je što organizam ne vari hranu kako treba već se hrana skuplja i zadržava u crevima čime se stvaraju toksini koji usporavaju metabolizam i uzrokuju razne bolesti. On pomaže da se creva redovno prazne,da metabolizam funkcioniše i ostane zdrav i da se izbacuje višak masti i toksina iz organizma ).

Kutija proizvoda sadrži 15 komada od kojih je svaki upakovan pojedinačno u vakum kesicu čime su mu sačuvana sva svojstva i čime vam je uvek zgodan za upotrebu.

Uzima se samo jedan komad dnevno posle glavnog (najobilnijeg) obroka ili umesto večere.Kupovinom jedne kutije imaćete za 15 dana korišćenja a već nakon jednog pakovanja garantovano ćete i vi i vaša okolina primetiti rezultate.

URADITE PRAVU STVAR ZA SVOJ IZGLED I ZDRAVLJE I POČNITE SA KORIŠĆENJEM VEĆ DANAS!

MINI POMORANDŽE ZA MRŠAVLJENJE KUPITE VEĆ DANAS U SVIM SNABDEVENIM APOTEKAMA I LILY OBJEKTIMA  ILI PORUČITE OD NAS DIREKTNO JEDNOSTAVNIM POZIVOM NA NAŠE TELEFONE:

info telefoni:   011-33-41-327 i 063-1-44-33-22

Distributer za BiH BIOMEDIC tel:   + 387 51 430 430

www.hitmrsavljenje.rs

JEDINO ŠTO MOŽETE DA IZGUBITE JE VIŠAK KILOGRAMA!

MINI POMORANDžE ZA MRŠAVLJENJE U SVIM APOTEKAMA I LILY OBJEKTIMA!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • liz

    26. decembar 2015 | 16:37

    Ma nema nista od toga....ali dok ima ovaca bice i sisanja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA