Ova SEKS-BOMBA ima 48 godina, a izgleda kao da joj je 20! Evo u čemu je njena tajna (FOTO)

- Nemojte me zvati srećnicom zbog toga što svakodnevno podnosim odricanja na koja vi niste spremni - kaže Laura koja ima 48 godina, ali koja izgleda duplo mlađe

  • 41

Lauri Gordon iz Severne Karoline ima 48 godina, ali većina ljudi bi joj dalo bar 20 godina manje. Kako kaže Laura, tajna mladosti je u zdravoj hrani i u vežbanju.

Bila je debela i svi su je vređali, a sad se frajeri TUKU da bi je SMUVALI (FOTO)

A photo posted by Laura Gordon (@cttchickentuna) on

- Nikada se nisam bavila fitnesom, nisam model i nikada se ničim sličnim nisam profesionalno bavila. Ja sam agent za nekretnine, a vežbanje tretiram kao moj drugi posao. Težak je i uopšte ga ne volim, ali plata je sjajna - objasnila je Laura, koja danas na Instagramu broji više od 470 hiljada pratilaca.

A photo posted by Laura Gordon (@cttchickentuna) on

Nema dece i priznaje da joj se suprug ponekad brine zbog tolikog broja obožavatelja, ali ne odustaje. Isključivo jede zdravu, neprocesiranu hranu.

A photo posted by Laura Gordon (@cttchickentuna) on

- Moji prijatelji i rodbina mi redovno govore koliko imam sreće što izgledam tako dobro, ali sreća nema veze s tim što nisam debela. Molim vas, nemojte me zvati srećnicom zbog toga što svakodnevno podnosim odricanja na koja vi niste spremni - kaže Laura.

A photo posted by Laura Gordon (@cttchickentuna) on

Ona tvrdi da ne uzima baš nikakve dodatke prehrani, a budući da su pojedinci njene fotografije ranije koristili kako bi promovisali baš takve proizvode, napravila je profil na Instagramu kako bi svima dokazala da se može i bez umetne pomoći.

A photo posted by Laura Gordon (@cttchickentuna) on

- Jako mi je važno da se moje fotografije ne koriste kako bi se ljude namamilo da kupuju gluposti. Od suplemenata nećete čarolijom postati fit, napornim radom i pravilnom prehranom hoćete - upozorava Laura Gordon.

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA