DNEVNI HOROSKOP: Saznajte šta vas sve čeka do kraja dana

Horoskop za ponedeljak. Saznajte da li će vam danas zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam danas zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Ukoliko vam nešto baš odmah ne pođe za rukom, to ne znači da treba da dignete ruke. U pitannju je tek samo jedna prepreka koju morate da savladate i to onim oružjem koje vama nekako najviše fali, strpljenjem! Ukoliko sada dignete ruke, učinićete sebi medveđu uslugu, jer ćete udaljiti sreću od sebe na jedan duži period vremena.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

BIK

U vašoj sredini je puno onih koji su vrlo radi da vide vaš pad. Sve će učiniti ne bi li vas videli na dnu. Ne dajte se, ne nasedajte na njihove provokacije, kojih će danas biti u jako velikim količinama i koje, za razliku od prošlosti, više neće biti toliko perfidne već prilično otvorene.

BLIZANCI

Ne činite drugima ono što ne biste voleli da drugi rade vama! Upoznati ste jako dobro sa tim životnim pravilom, a opet pravite iste greške koje će vas u budućnosti koštati više nego ikada pre. Naravno, morate da budete svesniji sebe i svojih postupaka. Poželećete brzu i laku zaradu danas, i to na način koji sve drugo samo nije častan, jer ćete imati u planu da sebe ostvarite preko tuđih leđa. Ne činite to!

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

RAK

Strpljivost i upornost kao vrline danas dolaze kod vas do maksimalnog izražaja, u ljubavnim relacijama pre svega. Vaš partner ili osoba ka kojoj i koja prema vama pokazuje jasne znake simpatija, oduševljena je vašim pristupom punim brige i požrtvovanja. Danas je neko vrlo srećan što vas ima u svojoj blizini.

LAV

Vrlo ste komplikovani kad su u pitanju međuljudski odnosi danas. Zahtevate pažnju i da budete, bez ikakvog razloga, stavljeni na pijedestal. Vaša sujeta, koja vam je i inače vrlo osetljiva, danas je teško ranjena. Osećate se kao da ste uskraćeni za nešto, naravno potpuno bez osnove! Spustite se na zemlju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

DEVICA

Danas, iako ide sve po zacrtanom planu, u jednom trenutku ćete se uplašiti i zapitati se vrlo otvoreno da li to ostajete bez podrške fortune. Razlog je tome određeni problem finansijske prirode koji će danas neminovno iskrsnuti. Ipak, potrebno je da ne gubite svoj fokus, sledite zacrtane ciljeve, budite hladni i beskompromisni.

VAGA

Danas osećate vrlo veliku zabrinutost oko pravca kojim se vaš život kreće u poslovnom segmentu. Osetićete veliki pad samopouzdanja. Energija u i oko vas je van vaše kontrole i moći uticaja. Ipak, rezultati ne izostaju. Potrebno je da se potrudite da shvatite da stvari u životu imaju neki svoj red. Ne može uvek sijati sunce.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

ŠKORPIJA

Počinjete da sumnjate u to da vas okolina ne prihvata takvima kakvi jeste i da se svi trude u vama da vide ili pronađu nekog ili nešto koga ili čega jednostavno nema. Kroz komunikaciju sa okolinom danas imate priliku da doznate vrlo važne informacije koje će vam pomoći da osigurate neke svoje pozicije u društvu u budućnosti.

STRELAC

Danas ćete vrlo teško ostvariti sve ono što ste zacrtali. Mnogi, potpuno nepredviđeni, problemi i situacije će iskrsnuti i vrlo lako vas omesti sa pravog kursa. Iako ste osećali da nešto nije u redu, po ko zna koji put ste izabrali da ne poverujete sebi i svojoj intuiciji. Iskoristite današnje situacije da naučite da u budućnosti mnogo više verujete sebi!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

JARAC

Danas vam je veština komunikacije na vrlo niskom nivou. Osećate se prilično nezadovoljno jer imate utisak kao da pričate u prazno i da vas niko ne čuje. Zbog toga ulazite u vrlo otvorene konfrontacije čak i sa nekim ljudima sa kojima to nikako ne bi bilo preporučljivo. Čuvajte ljude oko sebe da ih ne biste nekim svojim izjavama danas izgubili.

VODOLIJA

Neka dešavanja, potpuno van bilo kakve vaše moći kontrole uticaja, će vam danas poremetiti planove za druženje i zabavu sa dragim ljudima. Naravno, imate neke svoje prioritete u životu a pravi prijatelji su upravo oni koji će imati puno razumevanja za svaki vaš problem ili nepredviđenu situaciju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

RIBE

Dogovori na koje ste računali, kao i pomoć i podrška nekih ljudi, će danas izostati u ključnom trenutku ali ni to neće moći da vas zaustavi i da vam na bilo koji način poremeti planove. Nemate vremena za jadikovanje nad svojom sudbinom već se okrećete improvizaciji i to na način koji će dati rezultat daleko iznad najboljih vaših očekivanja.

Astrolog: Darko Škalabrin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA