HOROSKOP ZA TREĆI FEBRUAR: Škorpije, evo šta večeras čeka vaše usne! Bikovi, kupite toplomer!

Horoskop za sredu. Saznajte da li će vam danas zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam danas zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Konačno dobijate šansu da se pokažete u pravom svetlu. Danas vaš raskošni talenat i smisao za posao dolazi do punog izražaja! Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi. Pre ili kasnije sve će doći na svoje mesto i faktor vremena vam ide u prilog. Moguća je povišena telesna temperatura u kasnijim večernjim satima.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

BIK

Ne trpite nikog i ništa. Vaš stav je takav da se niko ne usuđuje ni popreko da vas pogleda. Sva vrata su vam širom otvorena. Iskoristite tu energiju koja je u vama, tražite neke bolje uslove na poslu za sebe! U susretu sa voljenom osobom povremeno delujete zabrinutije nego što je to potrebno. Pokušavate da odložite neke od događaja koji nisu u potpunosti po vašoj meri. Zdravlje je odlično!

BLIZANCI

Još uvek nemate mogućnosti da sprovedete u delo zamišljene planove. Potrebna vam je podrška ili savet saradnika. U tome vas može ograničiti jedino želja da budete samostalni po svaku cenu. Gde god da se nađete, jednostavno skrećete pažnju na sebe. Uz to, suočavate se sa raznim komentarima, možda čak i direktnim mešanjima. Dobro se osećate.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

RAK

Iako su opstrukcije prisutne na svakom vašem koraku, iako se kolege više i ne trude da sakriju ničim izazvanu netrpeljivost ka vama, ipak ta situacija u vama budi još jaču želju za dokazivanjem. Ako vaš partner ima drugačije stavove, kontrolišite svoje afekte i negativne strasti u ljubavnom odnosu. Nemojte dozvoliti da vas neko dovede u zabudu. Trebalo bi više vremena da provodite na svežem vazduhu!

LAV

Umete da osmislite zadovoljavajući odgovor za svoje saradnike ili neko efikasno rešenje za različite situacije. Okolina poštuje vaše mišljenje i rezultate. Partner je ljubomoran bez ikakvog razloga. Ipak, to vas sve jako nervira i jasno mu stavljate do znanja da niste spremni da tolerišete bilo kakve pritiske tog tipa. Međutim, vaša reakcija samo još više doliva ulje na vatru! Nervozni ste i napetiji nego ikad pre!

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

DEVICA

Ne gubite vreme na razgovore i pokušaje objašnjavanja sa ljudima koji su daleko ispod vašeg nivoa i koji vam nikako ne mogu biti od koristi. Umete jako dobro da osmislite svoju poslovnu taktiku, što ćete i danas pokazati. Susret sa jednom osobom za sada više podseća na igru emotivnog prikrivanja i testiranja nego na iskrenu razmenu osećanja. Imate nove dileme. Zdravlje odlično!

VAGA

Vaša osnovna interesovanja su praktične prirode. Zato svoju pažnju prevashodno usmeravate na materijalne rezultate ili na poslove koji imaju korisno značenje. Izgleda da partner nema nameru da strpljivo čeka na vašu odluku, već preuzima neki iznenađujući korak i potrebnu inicijativu. Logično, sve ima svoju cenu. Potrebno je da unosite više tečnosti u organizam.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

ŠKORPIJA

Nastupate u odnosu na svoju blisku poslovnu okolinu s velikim ali i ničim potkrepljenim optimizmom. Čini se da vi već vrtite ražanj iako je zec i dalje u šumi?! U odnosu sa voljenom osobom ipak ne možete dobiti baš sve što zahtevate ili očekujete. Problemi sa usnama. Koristite grožđanu mast!

STRELAC

Poslovne okolnosti se poboljšavaju. Počnite privatan biznis ili poslove u kojima možete dobro da zaradite. Potrebno je da precizno definišete šta želite i uslove poslovanja. Svojim manirima ćete očarati svakoga ko vam je u dometu. Vas ipak može opteretiti osećaj praznine i želja da se povučete. Bez obzira na sva, očekuje vas neko uzbuđenje. Uzimajte vitamine.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

JARAC

Imate neki dobar predosećaj i dovoljno energije da ostvarite gotovo sve svoje zamisli. Ne treba da obraćate pažnju na različite komentare i nečije primedbe. Na voljenu osobu delujete inspirativno i zavodljivo. Ona se prosto topi u vašem prisustvu i to više ne može ni da sakrije. Zdravlje odlično!

VODOLIJA

Vaše ideje u poslu su neobične i nesvakidašnje. Ali, ipak su napredne i revolucionarne čak! Okolina i nadređeni na njih nemaju primedbi ali otvoreno vam stavljaju do znanja da nisu spremni da rizikuju sa njima. Ipak, to ne umanjuje osećaj zadovoljstva u vama jer ste svesni da ste daleko odskočili u odnosu na kolege i saradnike i da ste zavredeli poštovanje u najmanju ruku. Prenesite svoju emotivnu inspiraciju i dobro raspoloženje na blisku osobu. Zdravlje odlično!

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

RIBE

Delujete samouvereno u različitim situacijama i stalo bam je da dokažete svoje profesionalne sposobnosti na delu. Ipak, postoji deo istine koji mudro prećutkujete. U ljubavi ne obećavajte ono što ne možete ispuniti. Zdravlje stabilno!

Astrolog: Darko Škalabrin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA