Marko Grujić, Nikola Glišić i Nikola Rokvić predstavili kolekciju Dejvida Bekama (FOTO)

Kolekcija Modern Essentials Selected by David Beckham premijerno prikazana pred brojnim VIP zvanicama

  • 0

Kolekcija Modern Essentials Selected by David Beckham premijerno je predstavljena na ekskluzivnom događaju u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj ulici.

Dejvid Bekam je najseksepilniji muškarac na svetu, slažete li se? (FOTO)

Nikada nećete pogoditi čemu služi REVER na sakou ili kaputu!

Modele koji predstavljaju jedinstvenu fuziju ležerne sportske garderobe i elegantnih formalnih komada, prvi su poneli: Marko Grujić, fudbaler FK Crvena Zvezda, zatim glumac Nikola Glišić i pevač Nikola Rokvić.

Na gala događaju sa nastupom DJ-a, penušavim vinom i slatkim zalogajima, oni su umesto na crvenom tepihu, garderobu specijalno odabranu za njih i ovu priliku, poneli na improvizovanoj travi, nalik onoj sa fudbalskih terena.

Foto: Promo Foto: Promo

Komadi koje je za ovu sezonu lično odabrao jedan od najboljih fudbalera svih vremena i modna ikona, zainteresovali su brojne VIP zvanice, među kojima su bili i glumci Bojan Perić i Slobodan Stefanović, voditelj Andrej Maričić, glumac i maneken Vukota Brajović, stilista Ašok Murti, bivši odbojkaš Edin Škorić, popularni fotograf i reditelj Miloš Nadaždin, zatim vlasnik modne agencije „Klik“ Nenad Radujević i mnogi drugi.

Foto: Promo Foto: Promo

Ova kolekcija nastavak je tradicionalne saradnje između Dejvida Bekama i brenda H&M, koja je počela još 2012. godine. Ona predstavlja i jedinstven modni pokret kroz koji Bekam – ikona stila, odabira komade i na taj način inspiriše i oblači milione muškaraca širom sveta.

- Komadi se savršeno nadopunjuju, tako da ne iziskuju puno vremena ili premišljanja prilikom kombinovanja. Kada pogledate ove modele, jasno vam je da ih je odabrao neko ko ima besprekoran stil, a aktivan je poput Bekama – kaže Marko Grujić.

Foto: Promo Foto: Promo

Oduševljenje kolekcijom nije krio ni Nikola Glišić. On je istakao da muškarci žele da se osećaju slobodno i komotno, bez obzira da li na sebi imaju sportsku ili formalnu garderobu.

- Elegantni komadi često nisu udobni, što sa ovom odećom nije slučaj. Fenomenalno je skrojena. Mogu slobodno da se krećem i uživam – objašnjava Glišić.

Foto: Promo Foto: Promo

Nikola Rokvić, kao najveću prednost kolekcije izdvojio je to što priliči i muškarcima koji imaju i žele da sačuvaju jedinstven stil.

- Od ovih modela je moguće napraviti zaista neočekivane kombinacije, tako da možete da uklopite i više različitih komada i opet izgledate drugačije i u svom fazonu - kaže Rokvić.

Foto: Promo Foto: Promo

Nakon premijernog prikazivanja za VIP zvanice, prvi deo kolekcije u slobodnoj prodaji će se naći od 18. februara, a drugi od 10. marta. Ekskluzivni komadi biće dostupni u svim H&M prodavnicama, kao i na zvaničnom sajtu kompanije.

Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo
Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA