Pijete ga svaki dan, a nikad vam nije palo na pamet da ga stavite na lice! To je velika greška

Mnogo je kvalitetnih namirnica oko vas, a vi ne znate koje su njihove prednosti za vaše unutrašnje, ali i spoljašnje zdravlje. Evo mogućnosti da ispravite sopstvenu grešku

  • 0

Jogurt je izuzetno zdrav za organizam, za kožu, kosti, srce i drugo. Međutim, pored dobrih stvari koje čini za vaše unutrašnje organe, jogurt može da utiče i na vašu lepotu.

Niste više klinke, a imate BUBULJICE? Evo gde grešite!

Rešite se mitisera za 20 dinara! I to stvarima koje već imate u kući

Jogurt čisti organizam od toksina i održava balans rada krvnih sudova. Pored toga, možete ga koristiti za ulepšavanje vašeg lica, jer svi imate potrebu da istovremeno budete i zdravi i lepi.

Ovo su neki kvalitetni recepti, koje možete da napravite sami, a rezultati će vas zapanjiti.

Jogurt uklanja perut

Recept: Jogurt pomešajte sa sokom od limuna i malo soli, pa dobro umućenu smesu nanesite na teme. Posle nekoliko dana ćete moći da primetite razliku. Jogurt možete da pomešate i sa maslinovim uljem, a rezultat će biti jednako dobar, rešićete se peruti.

Foto: flickr/amanda dias Foto: flickr/amanda dias

Jogurt je prirodni piling

Recept: Jogurt se može pomešati sa ovsenim bršnom i belancem, a ta smesa će brzo da regeneriše vašu kožu. Nije tajna da mlečna kiselina pomaže u uklanjanju nečistoća i čini kožu mekom i glatkom.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Jogurt leči crvenilo

Recept: Pomešajte jogurt i samlevenu koru od pomorandže, pa nanesite na kožu ukoliko želite da je oporavite nakon što pocrveni od sunca. Zbog ove smese se više nećete plašiti da "izgorite".

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ispucale usne

Recept: Na ispucale usne nanesite mešavinu jogurta i seckanog šafrana. Ako želite, možete da dodate i ulje senfa. Smesu je potrebno nanositi dva puta dnevno i više nećete imati ovaj problem.

Foto-ilustracija: Foter.com / kandyjaxx Foto-ilustracija: Foter.com / kandyjaxx

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA