KULTNI AIR MAX VAS POZIVA NA PROSLAVU: Dođite na rođendan svojih omiljenih NIKE patika (VIDEO)

Pre 29 godina svet obuće je protresla revolucija. Nike je lansirao prve patike s providnim, vazdušnim đonom. Od tog trenutka, niste mogli da budete faca ako nemate barem jedan par Air Max “najki”

  • 1

Međunarodna proslava 29. rođendana revolucionarne Air Max linije Nike patika 26. marta će se održati istovremeno u Njujorku, Hong Kong, Tokiju, ali i Beogradu, u ulici Kralja Milana br. 1 (bivši Eurosalon).

NIKE PRODAJE PATIKE IZ POVRATKA U BUDUĆNOST: Njihove pertle se same vezuju (VIDEO)

TRČANJE DOBIJA NOVI OBLIK: Nove Nike LunarEpic Flyknit patike donose budućnost trčanja (FOTO)

Ovaj važan događaj u Nike istoriji, koji će početi u 12 časova, svojim prisustvom uveličaće Nike promoteri, ujedno i veliki ljubitelji Air Max-a: glumac Nikola Glišić, glumice Nina Janković i Tamara Dragičević, naš poznati pevač Nikola Rokvić, košarkašica Milica Dabović, fudbaleri Marko Grujić i Staniša Mandić, maneken Vlada Vuksanović kao i mnoge druge uticajne javne ličnosti.

Davne 1987. godine poznati Nike dizajner, Tinker Hetfild, osmislio je potpuno nov koncept patika, poznat kao Air Max 1 model, prikazavši do tada nevidljivi deo patike uvođenjem providnog, vazdušnog đona.

Foto: Nike/Promo Foto: Nike/Promo

Od tada, Air Max je doživeo veliki broj varijacija smelih boja i jedinstvenog dizajna u vidu modela - Air Max 90, Air Max 93, Air max 95, Air Max 360 i postao najpopularnija patika na svetu, zauvek promenivši ulogu koju patike imaju u životu svakog od nas.

Foto: Nike/Promo Foto: Nike/Promo

Na 29. rođendanu Air Max-a svim prisutnima premijerno će biti predstavljen i najnoviji član Air Max porodice – Air Max Zero, čiji dizajn je nastao još davne 1985. godine, ali tek prošle godine je tehnologija bila dovoljno razvijena da omogući da ovaj inovativni dizajn ugleda svetlost dana.

Foto: Nike/Promo Foto: Nike/Promo

Limitirana serija Air Max Zero modela dostupna je u svim BUZZ Sneaker Station prodavnicama.

Foto: Nike/Promo Foto: Nike/Promo

Posetioci ove nesvakidašnje proslave u Beogradu, imaće priliku da vide prve originalne verzije modela ključne za epohu u kojoj su nastale, isprobaju nove modele, donesu svoj Air Max model na reparaciju i čišćenje, kao i ako nisu do sada, upoznaju se sa Air Max-om i sami se uvere zbog čega je to jedna od najomiljenijih patika svih vremena.

Foto: Nike/Promo Foto: Nike/Promo

Odbrojavanje do Air Max Dana se nastavlja, a svi ljubitelji legendarnog modela su dobrodošli da se pridruže ovoj impresivnoj proslavi, 26. marta, u periodu od 12h do 20h i da zajedno sa Nike-om obeleže 29 godina dugu tradiciju stvaranja patika koje su zauvek promenile svet.

Foto: Nike/Promo Foto: Nike/Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA