Već 100 dana jedem samo KROMPIR i pijem PIVO. Smršao sam već 32 kilograma! (FOTO) (VIDEO)

Kad je shvatio da se zapustio i postao depresivan, jedan tata iz Melburna odlučio je da preduzme nešto kako bi svoju liniju vratio na staro. Međutim, režim mršavljenja za koji se opredelio vrlo je neobičan

  • 15

Početkom godine, tridesetšestogodišnji Endrju Tejlor, koji inače pati od depresije, stao je na vagu i shvatio da ima skoro 152 kilograma. Zacrtao je sebi da će 365 dana jesti isključivo jela od krompira i na taj način dokazati da je pomoću ove namirnice moguće smršati.

ZABORAVITE DIJETE: Stigla je INJEKCIJA ZA MRŠAVLJENJE koja ZAISTA radi!

Skinite 8 cm u struku za 7 dana! Napitak od 3 sastojka istopiće salo s vašeg stomaka (RECEPT)

- Jedem krompir na sto načina, začinjen travama ili nemasnim sosovima. Kada pravim pire, umesto običnog, koristim sojino mleko - napisao je ovaj Australijanac na svom blogu Spud Fit i dodao:

- Od pića pijem samo vodu i tek ponekad se častim pokojim pivcem. Čaj i kafu nikad nisam preterano voleo, pa ih ne uzimam ni sad. Od suplemenata uzimam vitamin B12 - kaže on.

Foto: Spud Fit Foto: Spud Fit

Prvih mesec dana nije ni vežbao, a uspeo je da skine 10 kilograma. Kasnije je počeo malo da trenira, ali priznaje da nije baš u toj svojoj nameri dosledan. No, 100 dana kasnije, Endrju je izgubio čak 32 kilograma.

- Sjajno se osećam. Pun sam energije i mnogo bolje spavam. Napada depresije skoro da i nemam – otkriva ovaj momak.

Foto: Spud Fit Foto: Spud Fit

Mnogi pomisliti da krompir nikako nije idealna namirnica za mršavljenje. Štaviše, skoro svaka dijeta izbacuje ovo povrće iz ishrane ljudi koji žele da smršaju. Međutim, Endrjuova krvna slika je nikad bolja, posebno što se tiče holesterola.

Ipak, doktorka Džoana Mekmilan pomalo je zabrinuta za ovog muškarca, jer se plaši da će mu kosti oslabiti zbog nedostka kalcijuma, ali i zbog toga što Endrju u ishrani nema dovoljno gvožđa i drugih važnih minerala.

Foto: Spud Fit Foto: Spud Fit

No, Tejlor ne odustaje od svoje namere da izdrži čitavih godinu dana na krompir-dijeti.

Kako se vama čini njegov plan?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucifer

    15. april 2016 | 15:07

    Sve je to super...skino bi jos 5kg kad bi se obrija ..

  • aleksa

    15. april 2016 | 13:03

    jede krompir, pije pivo i ne mjenja gace...

  • Analitičar

    15. april 2016 | 12:14

    Ništa nije uradio,liči mi na izgužvanu vreću,a posledice će ga stići kasnije.Praviloje jedi sve iz tvog okruženja i ono što ti prija,ali samo umereno.Kvazi stručnjaci za dijetetiku su svezaludeli.DalinaKavkazu,u Nepalu,u eskima neko i čita i zna za tu kvazi nauku,a najzdraviji su

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA