Skinite 8 cm u struku za 7 dana! Napitak od 3 sastojka istopiće salo s vašeg stomaka (RECEPT)

Neverovatno efikasan napitak za skidanje stomaka. Kad vidite koji su sastojci, biće vam jasno zašto tako dobro deluje

  • 6

Recept za mršavljenje od samo tri sastojka brzo je postao jako popularan, naročito zato što je sve više onih koji su ga probali i imaju pozitivna iskustva!

Ova vežba traje 60 sekundi, a zamenjuje 1.000 trbušnjaka (VIDEO)

Sastojci: zeleni čaj, cimet, lovorov list.

Priprema: prokuvajte 800 ml vode, sklonite sa vatre, pa dodajte 1 štapić cimeta, 3 lovorova lista i ravnu supenu kašiku zelenog čaja. Poklopite i ostavite 15 minuta da odstoji, a zatim procedite.

Primena: Kada je u pitanju metabolizam, važno je znati da je najbolje vreme za njegovo ubrzanje rano jutro, odmah nakon buđenja. Dakle, popijte prvu šolju ovog čaja na prazan stomak. Drugu šolju možete popiti odmah posle doručka, a treću uveče, neposredno pre spavanja.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Uz tri šolje ovog čaja dnevno značajno ćete smršati, naročito na kritičnim tačkama tela, poput stomaka, butina i zadnjice, a prvi rezultati vidljivi su već posle sedam dana. Oni koji su probali ovaj čaj kažu da se nakon prve nedelje gubi, u proseku, osam centimetra u struku!

Sva tri sastojka ovog napitka odlično sagorevaju masti i ubrzavaju metabolizam, a podrazumeva se da svaki pokušaj ubrzanja metabolizma i gubljenja kilograma treba da bude propraćen izbalansiranom ishranom i umerenom fizičkom aktivnošću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA