Paket Čekiraj se! u MediGroup domovima zdravlja produžen do 1. juna (VIDEO)

MediGroup, prvi privatni zdravstveni sistem kod nas, pružio je jaku podršku ovogodišnjem 29. Beogradskom maratonu i svim učesnicima od priprema za trku do prolaska kroz cilj

  • 0

Maratonu se priključilo više od 50 zaposlenih MediGroup sistema, a tokom trajanja trke, učesnici i građani su mogli da se osveže vodom i magnezijumom na MediGroup okrepnim stanicama.

Jedna od okrepnih stanica bila je i ispred Opšte bolnice MediGroup na Novom Beogradu. Tu trasu maratonci ocenjuju kao mesto gde se „najviše krizira“ pa je osveženje za mnoge od njih, stiglo u prvi čas. Istovremeno, zaposleni doktori i tehničari su se nalazili na stanicama, pružali podršku i davali savete.

MediGroup nastavlja i dalje. Zbog velikog interesovanja paket Čekiraj se! za proveru stanja organizma produžen je do kraja juna i omogućen svima, profesionalnim trkačima, ali i onima koji se rekreativno bave sportskim aktivnostima. Polusatno testiranje organizma čini detaljan pregled interniste sa EKG-om, i detaljna analiza krvi i urina.

O sinergiji sporta i zdravlja i utiscima sa 29. Beogradskog maratona, pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA