Apartmanski smeštaj NAJPOVOLJNIJI u agenciji Travelland!

U turističkoj agenciji „Travelland“ tokom maja meseca pripremili su izuzetne popuste na apartmanski smeštaj, a koji dosežu umanjenje cena od 25%

  • 0

- Tokom maja meseca za pojedine apartmane imamo popuste od 25% u odnosu na zvanične cene, kao što je to slučaj za vilu Nikoleta u Jerisosu – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Posebno bih izdvojio i apartmane Adonis Village u Pefkohoriju i Armenos u Jerisosu, kao izuzetno luksuzne i potpuno nove objekte.

Foto-ilustracija: Profimedia/Designpics Foto-ilustracija: Profimedia/Designpics

Pored specijalnih akcija za paket aranžmane sa autobuskim prevozom u predsezoni, turistička agencija „Travelland“ nudi velika sniženja za apartmanski smeštaj u svim terminima tokom sezone.

U ponudi su mesta na Halkidikiju: Pefkohori, Hanioti, Polihrono, Kalitea, Dionisos, Nea Roda, Jerisos...

- Tradicionalno su najpopularnija mesta Pefkohori i Hanioti, ali tu su i naše druge ponude – objasnio nam je Jovanić. – Kalitea je malo veće mesto sa mnoštvom izbora za šoping i noćni provod.

Dionisos i Nea Roda su nešto mirnije varijante, sa lepim peščanim plažama. Ne treba zaboraviti ni Polihrono i Jerisos. Većina sniženja koja važe u maju iznose oko 20%.

Foto-ilustracija: Profimedia/Oredia Foto-ilustracija: Profimedia/Oredia

Za apartmanski smeštaj na Atosu, u mestima Nea Roda i Jerisos, koja leže u samom podnožju Svete gore, turistička agencija „Travelland“ preporučuje vile: Mariana Beach, Katerina, Anna, Anna Beach, Pashalidou, Lena sa 15% popusta, kao i apart-hotel Lazaridis sa 18% popusta; Nikoleta sa neverovatnih 25% popustaVaja i Maria sa 20% popusta, luskuzni Armenos sa 18% popusta, Elisabet, Janis, Aleksandra i Jotis sa 12% popusta.

Ovog leta turistička agencija „Travelland“ proširila je svoju ponudu u Pefkohoriju, Haniotiju i Polihronu.

U ponudi su novi turistički objekti: Adonis Village, Vlahos, Kastor, Andromeda u Pefkohoriju. Tambos Lux, Sarantis, Viki i Sousouras u Haniotiju. U Polihronu se nudi vila Sarikas sa popustom od čak 25%. U Kalitei apartmani u vili Sara takođe imaju popust od 25%. Praktično platite aranžman u maju i dobijete umanjenje cene za četvrtinu.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Standardno popularni apartmani koji su već godinama u ponudi agencije „Travelland“, takođe imaju odlične popuste tokom maja meseca. U Pefkohoriju to su Korali, Aloni, Labrini, Filipu, Ikonomu sa 15% popusta, kao i Avra, Panorama, Mery i Adonis sa 20% popusta.

U Haniotiju pored vile Tambos sa 20% popusta, sada je tu i Tambos Lux sa 25% popusta. Dionisos i Kalitea nude apartmane: Meli, Brothers House, Dionisos 2, Dionisos 3, Zorbas sa 12% popusta.

- Za većinu apartmanskog smeštaja popusti važe do 16.05. – naglasio je Milan Jovnić iz agencije „Travelland“. – Zato treba požuriti sa rezervacijama, pošto je veliki deo kapaciteta već rasprodat. Grčka je ove godine izuzetno tražena destinacija. Javite se telefonom ili nas posetite u našoj poslovnici na adresi Dobračina 43 u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA