NEDELJNI HOROSKOP: Vage, došao je kraj lutanju! Bikovi, nije ni čudo što vam skače holesterol! Ovnovi, Device i vi ste tim koji pobeđuje!

Saznajte šta vas čeka u nedelji od devetog do 15. maja - da li će vam zvezde i planete biti naklonjene, da li je neka nova ljubav na pomolu i još mnogo toga

  • 0

Nedeljni horoskop otkriva šta će vam se dešavati u narednom periodu. Saznajte čeka li vas možda neka nova ljubav ili prekretnica u karijeri.

www.astrousluge.com

OVAN

Foto-ilustracija: pixabay Foto-ilustracija: pixabay

Posao: Zanimljiva sedmica je pred vama. Skloni ste radikalnim promenama i to vam prija. Još uvek niste zadovoljni finansijskom situacijom i pokušavate da se domognete boljih poslovnih rešenja. Možda kolege ne mogu da vas prate u namerama i akcijama koje budete sprovodili, ali zasigurno prednjačite kada je ispunjenje obaveza u pitanju. Ostajete dosledni svom zadatku i želite mnogo toga da ponudite. Nadajte se solidnoj podršci od jedne Device. Zajedno ste tim koji pobeđuje.

Ljubav: Možda vam se neko od ranije vrati u emotivni život. Ne možete da pobegnete od stranja stvari koja vas pomalo iritira. Karmički zadatak, koji ste započeli a niste završili, može biti trenutno aktuelan. Pokušajte da se otvoreno pripremite za nove izazove koje ćete imati u toku narednih dana. Jarac je neko ko vas intrigira već neko vreme.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

BIK

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao: Možete očekivati pomalo neprijatnu situaciju u toku naredne sedmice, jer neće baš sve ići po planu, kada su poslovne aktivnosti u pitanju. Morate da obratite pažnju na iznenađenja koja dolaze iz vašeg dvanaestog polja i na pomalo nestabilnu psihu, koja vam diktira tempo rada. Bićete pomalo loše raspoloženi jer osećate snažan pritisak. Trenutno ne možete da zaobiđete loše aspekte, ali oni su prolaznog karaktera. Već krajem nedelje očekujte razrešenje cele situacije u koju ste slučajno dospeli.

Ljubav: Ne morate da se bavite ljubavnim problemima, jer i onako imate tenziju na poslovnom segmentu. Emotivno ste iscrpljeni i ne želite da priznate da vam neko treba. U suštini ste sami i u izuzetno nepovoljnom položaju kada je ljubavni segment u pitanju. Izborićete se sa sobom a kasnije i sa osobom koja vam pravi povremene probleme koji su u suštini nepotrebni.

Zdravlje: Imate povišen holesterol.

BLIZANCI

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao: Nemate još motiv nešto da menjate, koliko se od vas očekuje da ostanete dosledni zadatku koji trenutno imate da uradite. Bićete pomalo ljubomorni na svoje kolege, jer uviđate neku vrstu nepravedne raspodele poslovnih aktivnosti u kojoj niste mogli u većoj meri da učestvujete. Vaše pravo glasa je bilo u manjini. Ne morate da se bavite sekundarnim obavezamam već se fokusirajte na suštinu događaja. Informacije koje do vas budu stizale pokušajte da ih povremeno filtrirate kroz pouzdane izvore, kako ne biste dospelu u zabludu kada su bitne odluke u pitanju.

Ljubav: Na ovom segmentu možete ostati kratkih rukava ukoliko budete hteli da se vodite sopstvenim željama, koje su pomalo nerealne. Situacija nije sjajna jer možete da uviđate dosta promenljivu situaciju koja vam ne ide u korist. Možete biti skloni flertu i Iz toga da izvučete deblji kraj. Budite opušteni i pokušajte da se fokusirate na bitne segmente svog života.

Zdravlje: Niste imuni na promenu vremena.

RAK

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao: Kada su u pitanju vaši poslovni potezi, dobićete odličnu priliku da se pokažete na terenu, koji ste čekali već neko vreme. Vaš preduzetnički duh je nadvladao situaciju u kojoj ste se našli bez većeg angažovanja. Imate motiv mnogo toga da promenite kod sebe i započnete kvalitetnije da privređujete. Vaša kardinalna priroda vas podstiče da se postavite kao pobednik, koji očekuje titulu za svoj rad. Imate šta da ponudite, samo je bilo pitanje vremena kojim pravcem da krenete. Izabrali ste ovaj put dobitnu kombinaciju bez izuzetka.

Ljubav: Kada je ljubavni segment u pitanju imate čime i da se pohvalite. Osoba koja je na vas često mislila može da vam se pojavi iznenada. To može biti jedna Vodolija na koju ste povremeno reagovali iritantno, pa ste pomislili da ste loše postupili. U toku ove sedmice, očekujte razrešenje situacije na polju emocija kao i to da nećete ostati sami.

Zdravlje: Povremena glavobolja.

LAV

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao: Vaša kreativna crta nadvladala je negativne komentare i poneku lošu primedbu, koju niste mogli da izbegnete. Ostali ste dosledni sebi i to je vaša pobeda u celom poslovnom segmentu. Možda je nekome bio cilj da povremeno spustite loptu, kako biste prošli što lošije po bodovima koje skupljate. Imate dosta ljubomorne saradnike, ali vaše ideje će isplivati na površinu i vi ćete uvideti slidnu šansu za nešto više na polju rada, koji vam se postavlja dosta imperativno. Očekujte veliko priznanje za svoja dela.

Ljubav: Imate motiv da se povinujete svom partneru i da pokušate da se pomirite. Uviđate gde ste pogrešili i želite potpuno drugačiji tretman od onoga koji vam se postavljao već neko vreme. Imate svoje ciljeve i želje, pa ćete se tom inercijom voditi u narednom periodu. Partner uviđa vašu promenu i spremno vas bodri.

Zdravlje: Čuvajte se nazeba.

DEVICA

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao: Imate izutno kreativnu crtu u sebi. Pokušavate da se predstavite u najlepšem svetlu i da ostanete dosledni svojim obavezama. Mnogo ste radili, pa ste razmislili o eventualnom širenju na poslovnom segmentu na polju inostranstva. Vaše ideje neko može da prepozna kao dosta plodonosne. Niste umeli da se cenite i da se jasnije postavite, ali vaše vreme tek dolazi. Ono što ste zamislili, to ćete i da ostvarite vrlo brzo. Ukoliko vam bude pomagao jedan Lav pokušajte da ne odbijete saradnju, jer imate odličan plasman sa ovako kreativnom osobom.

Ljubav: Pojaviće vam se nova ljubav sa osobom rođenoj u znaku Vodolije. Međutim, okolina vam šalje loše vibracije, jer se oseća doza ljubomore. Srećni ste i ne želite da se osećate loše zbog okruženja. Imate svoje ja i niko ne može da utiče na vaš emotivni život osim vas samih. Partner vas voli i vi to znate da cenite.

Zdravlje: Imate promene u raspoloženju.

VAGA

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao: Dugo ste lutali dok niste uvideli da vam treba potpuno novo poslovno okruženje i nove ideje. Možete da se oslonite na kolege koji vas podržavaju jer niste sami u projektu koji vam se protežira već neko vreme. Morate da se povinujete trenutnoj novčanoj situaciji koja je prolaznog karaktera i ne morate da se dovijate zbog činjenice kako vam je kasa sve tanja. Imate jak motiv da uspete u onome u čemu ste najbolji. Radili ste dovoljno na projektu i imate pravo da popravite greške koje ste pričinili zbog promene odluka vaših šefova.

Ljubav: Imate pomalo nerazjašnjenu ituaciju na polju emocija i želite da postavite stvari na svoje mesto, kako biste se pomirili s partnerom s kojim ste na ratnoj nozi. Povlađivaćete svojoj voljenoj osobi sve dok ne uvidite konkretno pozitvan ishod svojih poteza, kojima se vodite u toku ove sedmice. Od srede očekujte razrešenje situacije u vašu korist.

Zdravlje: Metereopatske reakcije su kod vas učestale.

ŠKORPIJA

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao: Imali ste potpuno pravo da prestanete sa komunikacijom kada su u pitanju osobe koje ne zavređuju vašu pažnju. Ostajete dosledni svom zadatku i ne morate da se oslanjate na takve ljude. Pokušavate da se potpuno osamostalite, jer na poslovne partnere više ne možete da računate. Imate potencijal, ali ga ne koristite u pravom smislu. Izdvajate se iz sredine u kojoj ste trenutno loše kotirani zbog tuđe greške. Sledi vam promena radne organizacije, pa se pripremite na nešto jaču konkurenciju a samim tim i na jači izazov, kada su u pitanju nove mogućnosti.

Ljubav: Vaša strastvena priroda je i u toku ove sedmice u jačem intenzitetu. Pokušavate da se više družite sa osobom koja vam je draga. Zaljubljeni ste već neko vreme u nekoga ko vam se sudbinski dešava. Morate da ostanete dosledni svojim emocijama i da pokušate da se više emotivno otvorite za ovu vezu. Jedan Bik je izuzetna prilika. Pokažite se u najboljem svetlu.

Zdravlje: Imate jak imunitet.

STRELAC

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao: Ukoliko ste planirali da putujete u insotranstvo ne pokušavajte od toga da pravite dramu. Pokušajte sa komedijom bar, ona vam više leži po karakteru. Gajite optimističan stav, pa ćete i uspeti u onome što trenutno imate kao zadatak. Vaš poslovni put može da vam otvori vidike na koje ste računali kao na ulaznu kartu u potpuno novi svet. Morate da se pazite povremenih napada panike, jer ste ovoga put sami u priči u kojoj se očekuju veliki rezultati od vas. Pomoć od prijatelja ne očekujte i ne pokušavajte da dominirate. U suštini se od vas traži Saturnov pricip, rad, rad i samo rad. Doćiće i vreme žetve.

Ljubav: Osoba na koju često mislite je daleko od vas. Ukoliko vam je stalo do ove veze na daljinu, budite strpljivi usled izazova koji vam predstoje. Osećate da imate veliku prepreku, kada su emocije u pitanju i da se nalazite trenutno na velikoj raskrsnici na koju niste mogli da računate. Pomalo ste loše raspoloženi usled nedostatka emocija na koje ne možete da računate u većoj meri. Promena statusa može da vam donese sukobe sa partnerom, koji mnogo računa na vas.

Zdravlje: Planirajte sistematski pregled.

JARAC

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao: Karijera vam ide uzlaznom putanjom. Ovo naročito važi za osobe rođene u drugoj dekadi. Proboj koji ste imali na polju finansija napravio vam je solidan put na kome možete da gradite mnogo dobar temelj. Nikome niste na smetnji i vaš uspeh zavisi samo od vas. Nemate nameru da odustajete od prilike koja vam se nudi kao dobitna kombinacija. Pokušavajte da se domognete bolje solucije, ali možda za tako nešto budete sačekali neko vreme i pokušali da prvo napravite dobar temelj za svoje ideje koje ćete protežirati u narednom periodu.

Ljubav: Niste preterano emotivni i ne možete da se preterano nadate jačim dešavanjima na polju emocija, koliko se naslućuje mnogo bolja šansa na poslu. Pokušajte da izgladite odnos sa svojim pretpostavljenim, jer je to neko ko gaji simpatije prema vama i vi uviđate više saradnju nego ljubavnu vezu. Bićete rsterećeni za neko vreme na polju emocija za sada ste u poziciji, koju ne morate da menjate.

Zdravlje: Cirkulacija vam je slaba strana.

VODOLIJA

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao: Kolebljiva situacija vam ne donosi ništa dobro. Morate da se povinujete datoj situaciji na koju niste računali. Osećate da vam se izmiče tlo pod nogama i želite da se oslobodite trenutnog pritiska. Od vas se traži da budete koncentrisani na ono čime se budete bavili, jer samo je u tome uspeh, koji se vidi na izlazu tunela. Još se oseća doza tapkanja u mestu i to vam pričinjava dozu nezadovoljstva. Nećete morati da se klanjate svojim nadređenima koliko se od vas traži izvršavanje postojećeg posla. Imaćete dosta rutinskih aktivnosti pa pokušajte da ih rešavate u roku.

Ljubav: Uporno osvajate osobu, koja vam je odavno okrenula leđa. Morate da se povinujete datoj situaciji i da pokušate da budete razumniji kada su emocije u pitanju. Postavićete stvari na svoje mesto i uvidećete gde trenutno grešite. Morate da se okrenete novim ljubavnim prilikama, jer ove od ranije su bile ipak prolaznog karaktera.

Zdravlje: Imate povremene promene raspoloženja.

RIBE

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

Posao: Očekujte mnogo bolju situaciju u narednom periodu, jer ste u istom sosu već neko vreme sa kojim ne možete da izađete na kraj. Bićete u fokusu, ali vam se preporučuje da se ne iscrpljujete na datim segmentima, koliko se od vas očekuju bolje poslovne šanse na koje niste računali u većoj meri. Bićete podstaknuti nečijim lošim idejama, za koje ćete kasnije uvideti da su solucija na koju nije trebalo da pristanete. Morate da se izborite za bolju poslovnu priliku, ali tek kada se budu očekivali malo bolji aspekti. Biće to u skorije vreme.

Ljubav: Imate odličnu ljubavnu priču sa jednim predstavnikom vašeg znaka. Ukoliko uvidite da je taj neko spreman na radikalnu promenu i pokuša da se preusmeri na polje inostranstva, ne očajavajte. Ukoliko ne morate da se upuštate u raspravu, nemojte, već se prilagodite datoj situaciji i otputujte sa partnerom u pravcu, koji vas vodi na mnogo bolje mesto, nego što ste zamislili.

Zdravlje: Nemate oscilacije pritiska.

Astrolog: Milica Miholjčić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA