IMALA JE MATURU IZ SNOVA, sve dok se nije probudila i saznala STRAŠNU STVAR koju neće zaboraviti dok je živa (VIDEO)

Jutro pošto se odlično provela na maturi, Taju su pozvali prijatelji kako bi joj saopštili užasnu vest

  • 5

Taja Džons imala je 17 godina kada je njena škola Potsgrov Haj Skul, organizovala matursko veče. Devojka se sredila i predivno se osećala u svojoj svečanoj haljini.

ONE SU LEZBIJKE I ZAJEDNO SU IŠLE NA MATURSKO VEČE: Tamo im se desilo nešto PREDIVNO (FOTO)

NA FEJSBUKU ZAISTA IMA DOBRIH VILA: Ove poklanjaju maturske haljine - devojčice, javite se! (FOTO)

Matursko veče je  posebna prilika u životu svake mlade osobe, a naročito devojke. Sve mora da bude savršeno, od frizure, do haljine. Taja Džons obukla je lepu haljinu i sredila se, pa je sa svojim partnerom otišla na maturu. Kada su je prijatelji videli, svi su aplaudirali. Ali, problemi su nastali kada je Taja svoju sliku sa mature objavila na internetu.

Jutro nakon čarobne maturske večeri Taju su pozvali prijatelji kako bi joj saopštili užasnu vest. Naime, njena fotografija je preko noći postala viralna na internetu i to iz jednog groznog razloga. Ljudi su se rugali njenoj težini!

Printskrin: Jutjub Printskrin: Jutjub

Pisali su se, između ostalog, kako se usudila da obuče haljinu koja nije namenjena debelim ljudima. Komentari su otišli toliko daleko da zloba nije imala granice.

Taja se jako rastužila i sećanje na noć koju je trebalo da pamti kao jednu od najlepših u svom životu, zauvek je bilo narušeno.

Printskrin: Jutjub Printskrin: Jutjub

- Svi smo mi Božja stvorenja i on nas je napravio prema svom liku. Ukoliko ponižavate nekoga, uništavate njega, ali i sebe. Širite ljubav, a ne diskriminaciju - bio je jedan od, retkih, pozitivnih komentara na njenu fotografiju.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor:net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja sam ti

    12. maj 2016 | 19:06

    davoli trazu nacina da povrede pa bilo kakooo toliko grozno pokazivanje koliko su ustvari ljudi zlobni svagde je to u svetu zlo zauzima sve vise teritorija

  • Lucifer

    12. maj 2016 | 19:05

    Lajk iz sazaljenja...pogledaj bre ti ovo.. Pa ovo je cizburger 5xdnevno po 20komada..

  • Владимир

    13. maj 2016 | 06:23

    Све је ствар одлуке: хоћеш да пушиш или не, пијеш или не, учиш или не... Кад донесеш одлуку мораш да будеш спреман на реакцију околине. Ако жели да буде дебела онда не треба да јој сметају коментари.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA