NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovi, možda je vreme za posetu lekaru. Device, spremni ste za novu vezu, a vi Ribe...

Saznajte šta vas čeka u nedelji od 27. juna do 03. jula. - da li će vam zvezde i planete biti naklonjene, da li je neka nova ljubav na pomolu i još mnogo toga

  • 0

Nedeljni horoskop otkriva šta će vam se dešavati u narednom periodu. Saznajte čeka li vas možda neka nova ljubav ili prekretnica u karijeri.

www.astrousluge.com

OVAN

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

Posao: Ova sedmica je kod vas obeležena suptilnijom energijom. Pokazujete dozu zainteresovanosti za veći skup ljudi. Ovo je naročito važno za one koji se bave politikom. Ne pokušavajte da manipulišete, jer nećete uspeti u onome što ste zamislili da uradite u narednih sedam dana. Pokušaj da se odvojite i osamite je neizvodljiv. Možete da imate i manji stres, a to naročito važi za one koji su rođeni u trećoj dekadi vašeg znaka. Od polovine sedmice bi mogle i vaše finansije naglo da skoče. Novčani priliv neće biti mali.

Ljubav: Partner je sklon tajnama i ne želi da se upušta u veće rasprave. Oseća se i doza asketizma kao i volja da se osamljuje i radi stvari u miru i tišini. Pokušajte da razumete osobu pored sebe, jer je ovo samo jedna prolazna faza. Pokušajte da se skoncentrišete na vama bitne poslovne probleme i konačno ih rešite ovaj put.

Zdravlje: Ukoliko budete osetili simptome hronične bolesti, obavezno se javite svom lekaru.

BIK

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

Posao: Možete imati odlične ideje već sa početka sedmice, koje bi vam donele mnogo više novca nego obično. Od polovine ovog perioda i konačna naplata dugovanja je moguća, pa se pripremite za jedan poveći novčani priliv. Oni koji su nezaposleni ne treba da očajavaju, jer ovde su stvari konkretne. Neko od prijatelja vam nudi mnogo više nego što ste zamislili pa i mogućnost za sticanje zarade. Međutim, ono što kvari ceo utisak jeste vaša kolebljivost i pasivnost. Volite mnogo da krčkate problem pre nego što se upustite u rešavanje.

Ljubav: Ukoliko ste muškarac, očekujte odlična dešavanja na polju emocija, jer neko bi mogao slučajno da vam se pojavi. To bi mogla da bude osoba na koju često mislite i neko na koga računate u narednom periodu. Ukoliko ste dama, nešto pasivnije dešavanje od strane partnera možete da očekujete. Ovde upravo vi možete da budete dominantni. Ne ustručavajte se da iskažete svoje mišljenje.

Zdravlje: Psihosomatske reakcije koje budete imali su prolaznog karaktera.

BLIZANCI

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

Posao: Imate jak stav da su finansije jako bitne pa se upravo u narednom periodu okrećete konkretno ovoj temi. Ne pokušavajte da se oduprete mišljenju da novac nije bitan. Možete svakako biti na povećem finansijskom dobitku. Ukoliko ste skloni da radite više poslova odjedno, što je inače primarno za vaš znak, u to ime možete proširiti svoje poslovne mogućnosti pa da se kaže da kroz Merkura u vašem drugom polju, imate više izvora prihoda. Oni koji ne rade pokušavaće svim mogućim vezama da se realizuju na ovom polju.

Ljubav: Ne očajavajte ukoliko ste sami. Neko već u ovom periodu može da vam se pojavi bez veće najave. Planeta Uran govori o većem iznenađenju kroz polje prijatelja i ne pokušavajte da se snebivate ukoliko budete morali da donesete konkretnu odluku u vezi osobe, koja vam dolazi. Budite fleksibilni i dovoljno upućeni u ono što bi bilo dobro za sebe da uradite.

Zdravlje: Odmarajte se povremeno jer vam je naglašeno polje psihe.

RAK

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom ne očajavajte ukoliko rezultati nisu bili zadovoljavajući. Na neke stvari niste mogli da računate. Pokušajte da budete dovoljno skoncentrisani na ono što imate u planu da završite u skorije vreme, jer vam aspekti Sunca sugerišu na dobar poslovni proboj. Imate na koga da računate u prilici u kojoj vam bude potreban poveći novac. Ne odustajte od ideje koja vam se plasira u narednom periodu.

Ljubav: Prolepšali ste se i to je većina ljudi u vašem okruženju uvidela. Ne morate da stavljate na sebe mnogo šminke jer ste isuviše prirodni i lepi da bi kvarili utisak sa veštačkim stvarima. Partner vas voli i obasipa vas pažnjom. Ne odbijajte emocije koje vam se otvaraju.

Zdravlje: Osećate se odlično i nemate veće probleme na ovom planu.

LAV

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

Posao: Volite da krčkate probleme u miru i tišini. Ne dopuštate da vas nešto sa strane dekoncentriše, kada je u pitanju konkretan rad. Imate stav da vam je prekopotreban odmor pa se možda odlučite na kraću pauzu u poslu, koji trenutno obavljate. Pokušavate da skupite snage za nešto više u projektu koji trenutno imate, ali uzalud se trudite i borite protiv nepovoljnih položaja planeta u toku perioda pred nama.

Ljubav: Partner, ukoliko ga imate može biti pomalo težak u ovom periodu. Ukoliko se radi o jednom Jarcu ne očajavajte u većoj meri, jer ste ovaj put otvoreniji kada je u pitanju konkretno donošenje odluke i jasno iznošenje stava. Nemate dlake na jeziku i pričate na glas ono što vam je na duši. Partner se plaši vaše konkretnosti. Možete da budete skloni naglom raskidu i odlasku iz priče od koje ste se umorili.

Zdravlje: Potreban vam je odmor i više sna.

DEVICA

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

Posao: Osećate veći zamor na polju karijere, pod izgovorom da je došlo leto i da je vreme da se sumiraju utisci i konkretno sve ostavi iza sebe. Nemate nameru da se skoncentrišete na nešto što ste već prošli i od čega ne možete dobiti nešto više novca. Stvari su konkretne i vi imate dozu skepticizma u vezi stare saradnje i želite da se oslobodite pritiska koji osećate. Volite da izlazite i da se družite.

Ljubav: Na ljubavnom planu očekujte nove momente u toku ovog peroda, jer neke stvari imaju svoj rok trajanja. Poželećete da se drugačije postavite, jer ste u suštini dosta toga već prošli i nemate nameru da ponavljate stare greške. Otvorićete se za nekog novog i tako se oprostiti od stare veze. Spremni ste i na dozu kompromisa ali sa većom zadrškom, jer ako je nečemu kraj onda tu treba da se stavi tačka.

Zdravlje: Pijte dovoljno tečnosti, kako bi održali vitalnost.

VAGA

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

Posao: Aktivno polje karijere vas podstiče na veći uspeh. Bićete dovoljno fleksibilni, kada su konkretni potezi u pitanju jer smatrate da se neke stvari dešavaju sa određenom rezervom. Krčkanje problema je nešto što vam se u suštini i sugeriše, jer neke stvari niste smeli u većoj meri da prelazite bez većeg angažovanja ili zadrške koju imate. Ne popuštajte u onome što vam se pruža, jer ste to oduvek čekali.

Ljubav: Dosta vam je naglašeno polje seksualnosti, pa se ponašate u skladu sa tim. Ukoliko ste u vezi sa predstavnikom zemljanog znaka, morate da pazite na odluke koje donosite, jer ne treba da budete striktni, pa da se pokajete posle nekog vremena. Ukoliko ste sami ne propustite priliku da se zabavite sa jednom Vodolijom, koja vam je možda i najbolji prijatelj.

Zdravlje: Ukoliko ste imali problem s bešikom i mokraćni kanalima, sada se osećate dobro.

ŠKORPIJA

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

Posao: Vaša ratoborna priroda može da zasmeta osobama, koje su rođene u znaku Raka ili Bika, na kratko. Pokušajte da se otvoreno izjasnite samo ukoliko morate, jer namagnetisani Mars u vašem prvom polju, može dosta netaktično da deluje. Ne pokušavajte da se dekoncentrišete nepotrebnim stvarima i rasipate energiju na sporedne stvari u okviru vašeg poslovnog dometa. Pokušavate da se oslobodite obaveza kroz saradnike, koji vam pružaju mnogo više nego ranije. Imate na koga da se oslonite, ali samo ukolikoto vi to želite.

Ljubav: Partner sa kojim ste u dugogodišnjoj vezi može biti neko ko može da ima poveće probleme u domenu finansija. Pokušajte da razumete osobu pored sebe, jer slične situacije ste odavno i sami prošli i možda ih se samo na tren ne sećate, jer ne želite da proživljavate traumu koju ste imali. Ukoliko ste sami ne očajavajte, jer znate da to ne može kod vas dugo da traje. Imaćete priliku da upoznate osobu, koja je rođena u znaku Bika ili Strelca.

Zdravlje: Nemate veće zdravstvene probleme osim što bi trebalo da se čuvate oštrih predmeta.

STRELAC

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

Posao: Po prirodi ste pravi strateg. Pokušavate da se odlično osećate u svojoj koži mada vam to slabije polazi za rukom, još od kada ste pozdravili ulazak Saturna u vaše polje koji vas uči materijalizaciji. Sve u svemu vi ste neko ko neće ni u toku ovog perioda toliko očajavati koliko ćete imati pune ruke posla i naravno očekivanja kada su finansije u pitanju.

Ljubav: Ukoliko vam je partner već odavno otputovao budite u otvorenoj komunikaciji, kako bi udaljenost prebrodili. Imate mnogo ideja, ali one će malo da sačekaju. Jedna od njih je da otputujete, po povratku partnera u jednu turističku destinaciju, po mogućnosti da to bude strana država i primorje. Sledi vam odličan provod.

Zdravlje: Čuvajte se u saobraćaju u narednom periodu.

JARAC

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

Posao: Još ste u fazi krčkanja problema, a pokazujete i dozu nezainteresovanosti, ovaj put. Morate da shvatite da je život jedan i da ne morate da se povlačite iz igre koja vam se pruža na poslovnom planu. Pokazujete i veći umor, a ovo naročito važi za one, koji su podznak Jarac. Ne očajavajte i pokušajte da se u pauzama između odmora i rada dovoljno regenerišete i prihvatite činjenicu da neke aktivnosti moraju da otpadnu iz vašeg poslovnog plana.

Ljubav: Na polju ljubavi nastupa zatišje i predanost drugim segmentima života. Ne pokušavajte da partnera popravite ili štelujete po svom ukusu, jednostavno pustite da se stvari dešavaju, onako kako je zapisano. Ukoliko ste sami, ne pokušavajte nešto preterano da se bavite temom emocija, jer je vreme idealno za neke druge prilike i usmerite fokus na konkretne stvari u svom životu.

Zdravlje: Možete osećati poveći zamor i pokušati da se regenerišete sa većom količinom tečnosti.

VODOLIJA

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

Posao: Ukoliko ste spremi da se bavite privatnim biznisom budite dovoljno skoncentrisani na ono što vam se pruža od polovine sedmice. Od srede potpuno nova energija na pomolu i ne očajavajte ukoliko se neki detalji propuste, jer je tako moralo da bude. Uskraćivanje na jednom planu je praćeno pozitivnijom energijom na nekom drugom. Očajavanjem uskraćujete pravo da nešto bolje za sebe ugrabite pa i kada su finansije u pitanju.

Ljubav: Ukoliko ste sami i nemate epreterano mnogo dešavanja na polju ljubavi, pokušaćete da se malo više družite sa osobama koje vam na neki način monogo više znače od bivšeg partnera, koji je sa razlogom vaša prošlost. Osećate se odlično u krugu prijatelja. Sledi vam odličan period koji nosi dozu rasterećenja i opušetnu atmosferu koja vam se pruža u toku ovog perioda.

Zdravlje: Pazite se stresa, ali svakao ga možete kanalisati sa povećom fizičkom aktivnošću.

RIBE

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

Posao: U suštini volite posao kojim se bavite. Dovoljno ste aktivni i u nekom trenutku se osećate dovoljno egzaltirano na ovom polju da vam ništa teško ne pada, kada je konkretan rad u pitanju. Ne pokušavajte da se još uvek širite u onome što vam se pruža u pravcu kojim ste krenuli. Dovoljno ste se angažovali i posla uradili da vam je otvoreno polje finansija do te mere da možete da imate i veću slobodu, nego obično.

Ljubav: Aktivno se bavite ovim segmentom i ne morate da se suviše dajete na polju ljubavi, jer ona vam je prirodno dodeljena i ono što vam se sprema ne možete izbeći tek tako ovaj put. Bićete dovoljno u žiži interesovanja jedne osobe iz prošlosti i ta solucija će vas držati u fokusu koji vam se pruža u ovom periodu. Možete dugo da pamtite slučajni susret osobe koja vam se već jednom otvoreno izjašnjavala na polju emocija.

Zdravlje: Vodite zdrav i aktivan život. Ne treba vam mnogo da bi izgledali fit.

Astrolog - Milica Miholjčić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA