≫ 

Evo šta treba da radite PRE SEKSA, ako hoćete da napravite SINA

Nekim roditeljima nije svejedno da li će dobiti sina ili ćerku. Pa ako baš insistirate da vaše dete bude muško, isprobajte ovaj trik. Lekari tvrde da radi, ali kao i za sve drugo, ni za ovo niko ne daje stopostotnu garanciju da će uspeti

  • 12

U našem narodu postoji mnogo različitih sujverja koja tvrde da ako uradite ovo ili ono, imaćete veće šanse da dobijete bebu muškog ili ženskog pola. Međutim, sada su naučnici došli do pouzdane metode koja za trećinu povećava verovatnoću da se rodi sin.

 

EVO KAKO DA DOBIJETE SINA... ILI ĆERKU: Četiri načina da utičete na to kog će pola biti vaše dete!

 

DREVNA KINESKA METODA: Šta treba da radite da dobijete ćerku, a šta ako biste sina

 

Stručnjaci su na 1.228 žena, koje su imale po nekoliko spontanih pobačaja, testirali jedan lek, kako bi proverili da li on može da im pomogne da održe trudnoću do kraja. Međutim, ispostavilo se da su dame koje su u danima pre zaćeća pile ove tablete, ne samo uspevale da izguraju drugo stanje, već su i za trećinu više rađale mušku decu, od onih žena koje su pile placebo.

 

U pitanju je sredstvo što ga svako od nas ima u svojoj kućnoj apoteci - acetilsalicilna kiselina, odnosno lek koji znate pod nazivima “aspirin”, “andol”, “anbol” i mnogim drugim.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Buduće majke su male doze acetilsalicilne kiseline uzimale tačno pred ovulaciju, na dan kada bi imale “ključni” seks ili onog dana kada bi išle na vantelesnu oplodnju.

 

Naučnici svoje nalaze objašnjavaju time što, po svemu sudeći, životni faktori kao što su stres, zagađenje ili pušenje izazivaju “redukciju” muških beba, odnosno one imaju manje šanse da prežive u maminom stomaku.

 

Foto-ilustracija:  Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Acetilsalicilna kiselina smanjuje zapaljenske procese u organizmu, a samim tim sprečava da organizam odbaci plod, piše list “Journal of Clinical Investigation”, prenosi Daily Mail.

 

Nažalost, stručnjaci ne mogu da tvrde da će kod svakog para ovo da upali, jer je istraživanje sprovedeno samo kod dama koje su imale problema da održe trudnoću, pa je potrebno sprovesti dodatna ispitivanja.

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

Ipak, ako baš želite da dobijete muško dete, ništa ne košta da probate. Naravno, pod uslovom da se pre toga posavetujete sa svojim ginekologom i izabranim lekarom opšte prakse, za slučaj da ste osetljivi na ovaj lek.

 

A kad već krene sezona beba, dobro je znati kako da upakujete poklon za jednu od njih:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA