HOROSKOP ZA 10. AVGUST: Device, čeka vas novo poznanstvo! Jarčevi, danas je vreme za važnu poslovnu odluku!

Horoskop za sredu. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Potrudite se da budete posvećeniji poslu. Fokusirajte se na rešavanje problema koje imate od ranije. Moguće su nesuglasice sa voljenom osobom. Imate drugačije stavove, a pojavljuju se i neki problemi sa ljubomorom. Bolovi u predelu nogu.

BIK

Moguće je da ćete poboljšati komunikaciju sa saradnicima. Vi ste zaslužni za pozitivne promene koje su nastale. Zanimljiv dan sa voljenom osobom je ispred vas. Imate priliku da uživate zajedno, bez problema i trzavica. Poboljšanje na zdravstvenom planu.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Nije preterano dobar trenutak za finansijske rizike, pa bi bolje bilo da malo pričekate sa većim ulaganjima. Može vam se desiti veoma zanimljivo poznanstvo, moguće sa malo mlađom osobom od vas. Planirate da je osvojite. Problemi vezani za urogenitalni trakt.

RAK

Uzimate stvar u svoje ruke, jer želite svima da dokažete da će posao bolje funkcionisati pod vašom kontrolom. Moguće je da ste na neki način neusklađeni sa voljenom osobom, želite iste stvari ali u različito vreme. Povedite računa o osetljivoj koži.

LAV

Imaćete mnogo posla danas. Spremni ste da se pozabavite svim obavezama koje su vam dodeljene. Moguće je da niste preterano zainteresovani za nove ljubavne avanture. Za sada vam prija samoća i sloboda koju imate. Preporuka je da proverite krvnu sliku.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Nije preporučljivo da sklapate poslove sa osobama koje vam nisu dovoljno pouzdane i proverene. Novo poznanstvo sa veoma harizmatičnom osobom vam dolazi. Osvojiće vas njen prirodni i spontan stav kao i sigurnost koju osećate pored nje. Čuvajte svoje srce.

VAGA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće su manje komplikacije tokom današnjeg dana. Mogući su manji problemi u komunikaciji sa bračnim partnerom. Nemojte dopustiti da vam se bilo ko meša u brak. Problemi vezani za grudni koš.

ŠKORPIJA

Moguće je da neće proći baš sve onako kako očekujete kada je u pitanju ostvarivanje novih poslovnih dogovora. Trudite se da ostavite najbolji mogući utisak na voljenu osobu do koje vam je veoma stalo. Mogući problemi sa plućima.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Ukoliko se budete dovoljno potrudiili dobar rezultat na poslu neće izostati. Na vama je da date svoj maksimum. Možete da očekujete sasvim mirnu i stabilnu situaciju na polju ljubavi. Pronašli ste ono što ste tražili. Proverite nivo šećera u krvi.

JARAC

Iskustvo koje imate na profesionalnom planu će vam mnogo pomoći u narednom periodu. Napravićete pravu odluku. Dopada vam se osoba sa kojom imate prijateljski odnos, priželjkujete da ostvarite i nešto više od toga. Prijaće vam odmor i opuštanje.

VODOLIJA

Otvara vam se prilika da ostvarite poslovno napredovanje, pomoću svojih originalnih ideja i snalažljivosti. Emotivni život vam je prilično buran. Ulazite iz jedne avanture u drugu i uživate u različitim uzbuđenjima. Menjajte svoje loše navike.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

RIBE

Na finansijskom planu su moguća brojna iznenađenja i preokreti. Očekuje vas prilično naporan dan. Imaćete priliku da uđete u neku prolaznu vezu sa osobom koju još uvek ne poznajete dovoljno dobro. Očekuju vas iznenađenja. Niste se navikli na promenljivo vreme.

Astrolog: Ruža Ružanović

Pogledajte i šta su nam to zvezde zakuvale za ovo leto, barem kad je u pitanju ljubav:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA