Svi su je pitali kad će se poroditi, a njen stomak krio je STRAŠNU ISTINU!

Beril Romejn je imala tumor na materici veliki 45 centimetara, zbog čega je izgledala kao da je u poodmakloj trudnoći

  • 0

Beril Romejn iz Eseksa, osam godina je izgledala kao da je pred samim porođajem, a za sve je krivo njeno zdravstveno stanje zbog kojeg nikada neće moći da ima decu.

ISTINA O KANCERU: Dokazano da rak nije moderna bolest - postojao je još pre 120.000 godina!

 

Beril se godinama suočavala s pitanjima kada će roditi dete, a kada je ljudima odgovorila da je to zbog mioma materice velikog 45 centimetara svi su bili van sebe.

 

– Gegala sam se jer sam velika – kazala je Beril za Sunday People, prenosi The Mirror.

 

Nesrećna žena zbog svega je ostala i bez verenika koji je trebalo da je oženi još 1999. godine, ali nije nije mogao da se pomiri sa tim da neće imati decu.

Pobedio je tri meningitisa, srčani udar i rak, a onda ga je žena DOKRAJČILA na najgori način! (VIDEO)

 

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

 

– Doktor mi je kazao kako je kvržica koju je otkrio miom i da je potrebno odstraniti matericu. Budući suprug nije bio u mogućnosti da se nosi s tim, i prekinuli smo – objašnjava Beril.

 

Kvržica je s godinama rasla, ali ona nije htela da odustane od nade da će jednog dana imati porodicu. Odlagala je operaciju i čak je otišla u Ganu na lečenje tradicionalnom medicinom. Nakon neuspelih pokušaja otišla je i na razgovor s doktorima u Nigeriju, a nakon toga i u SAD. Operaciju odstranjivanja mioma i materice ipak je obavila u Londonu prošle godine.

 

OTKRIVEN ČUDOTVORNI GEN: Oporavlja srce i leči rak!

 

Da je Beril izdržala još jednu godinu, možda je mogla da izbegne operaciju. Lek Esmya, koji je odobren 2012. godine, prvobitno je korišćen kako bi se miomi smanjili pre nego što se operacijom uklone.

 

Ali su rezultati ispitivanja otkrili kako je taj lek, koji se uzima na dnevnoj bazi, vrlo delotvoran i da se može dugoročno prepisivati.

 

– Plače mi se od pomisli da je trebalo da izdržim još godinu dana i tako izbegnem operaciju. Ali, ipak mi je drago da postoji nešto zbog čega žene neće prolaziti kroz strašno iskustvo kroz koje sam ja prošla – rekla je Beril.

 

(Telegraf.rs / Izvor: Vecernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA