≫ 

KON TIKI ZA ZALJUBLJENE: Rajski vrtovi već od 569 evra (FOTO)

KonTiki u istom terminu (27.avgust), za vedre duše i zaljubljene ili one koji bi to hteli da budu, nudi još dva po mnogo čemu izuzetna hotela

  • 6

U Kon Tikijevoj ponudi za ovo leto nalazi se nekoliko hotela koji vam obećavaju nestvarno dobar odmor, po istim takvim cenama.

Hotel „Adam&Eva“

Samo za odrasle. Pet zvezdica. Mesto Belek, zemlja Turska. I ponuda – rajska, bez opterećujućeg nastavka priče o licu i naličju lepote rajskih vrtova.

Ovaj izuzetan hotel na prvi pogled pleni luksuzom, ekstravagancijom, blistavošću i sveprisutnim atributima futurističkog zdanja oličenim u crnim hodnicima, iznenađujućem kontrastu belih soba i zidovima prekrivenim ogledalima.

U ponudi Kon Tikija je i sledeće: polazak – 27.avgusta; osam dana, sedam noćenja; usluga ultra all inclusive. Cena – 899 evra.

Foto: Promo/KonTiki Foto: Promo/KonTiki

U standardnim sobama, veličine 64 kvadratna metra sa balkonima od po 16 kvadrata, gostima su na raspolaganju LCD ekrani, parno kupatilo, masažna kada na sredini sobe i svetla koja menjaju boju. Pored uobičajeno udobnih ležajeva, u ponudi su i posebne udobnosti koje nude tzv. „kamasutra kreveti“, zbog kojih je ovaj kompleks dobio i epitet the sexiest hotel of the world.

Hotel posluje na principu ultra all inclusive. Osim švedskog stola za glavne obroke, kasnog doručka i popodnevne užine, u ponudi su i besplatni obroci od pet od sedam a la carte restorana (plaća se samo rezervacija u visini 10 turskih lira).

U cenu je uključen i mini-bar koji se svakodnevno dopunjava, kao i besplatan room service od dva do sedam.

Osim peščane plaže sa ležaljkama, suncobranima, dušecima i peškirima za plažu, gostima su na raspolaganju jedan od najdužih bazena na svetu (105 metara – dve dužine olimpijskog), kao i sedam manjih.

U cenu je uključeno i korišćenje turskog i parnog kupatila, sauna, fitnes centra sa terenima za skvoš, tenis, odbojku na plaži, bilijar, zatim vožnja kanua, vodenih bicikala... Posebno se plaćaju solarijumi, razne vrste masaža, manikir i pedikir, škola ronjenja, noćna rasveta za sportove na otvorenom... Uostalom, kad je beg bio cicija.

Kao posebna pogodnost navodi se i podatak da se hotel nalazi na samo 35 kilometara od aerodroma i 1.000 metara daleko od Beleka. Ukoliko vam je uopšte do Beleka...

Foto: Promo/KonTiki Foto: Promo/KonTiki

KonTiki u istom terminu (27.avgust), za vedre duše i zaljubljene ili one koji bi to hteli da budu, nudi još dva po mnogo čemu izuzetna hotela u kojima je sve APSOLUTNO ROMANTIČNO.

Jedan je UTOPI WORLD 5* u Alanji koji je znan i kao hotel s najlepšim pogledom.

Liči, is daleka, na dvorac iz bajke koji dominira platom na blagom uzvišenju iznad mora. Sve ostalo u njemu je čarolija. Počev od komfora soba, vrhunske usluge… Na predivnu peščanu plažu se, verovali ili ne, stiže liftom…

A ako vam ne prija hotelska užurbanost tu je i deo sa božanstvenim vilama sakrivenim u mirisnom zelenilu. O tome kako izgleda izlazak i zalazak sunca bolje je ne pričati. U ovom rajskim vrtu izmad mora, osam dana sa sedam noćenja u ultra all incluziv konceptu, košta – 569 evra.

Foto: Promo/KonTiki Foto: Promo/KonTiki

RUBI PLATINUM 5*  je takođe hotel za romantične i zaljubljene duše.

Reč je o božanstvenom kompleksu izgrađenom 2014.

U mnogo čemu je grandiozan. Arhitektonski je prepoznatljiv i iz daleka jer s plavo-belim tonovima asocira na ono što turistima daruje Grčka. Dva otvorena bazena koja dominiraje hotelskim parkom, veličinom podsećaju na more.

I sve drugo u ovom hotelskom kompleksu je iznad proseka i apsolutno vredno izdvojenih 669 evra po osobi za aranžman u trajnju od osam dana sa sedam noćenja. Polazak je 27. avgusta.

(Telegraf.rs / PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA