Saznajte kako je ovaj DEBELJKO uspeo da smuva OVAKVU ribetinu! (FOTO) (VIDEO)

Da li je moguće? Kako je ovakav tip osvojio princezu?

  • 4

Džejms Dan se celog života borio sa viškom kilograma, a sve to zbog nezdrave ishrane i lenjosti, odnosne nedostatka vežbanja. Ipak, on je uspeo da promeni svoje loše navike i da osvoji jednu pravu princezu.

Nikad ne biste rekli da su ova dva čoveka u ma kakvom srodstvu, ali istina će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

Imala je 150 KILOGRAMA, a onda se pretvorila u SEKS-BOMBU od koje zastaje dah (FOTO)

Džejms (28) je dosegao čak 200 kg u svojim dvadesetim.

Bio je svestan na koji način je eskalirala njegova gojaznost. Radio je dva posla, gde se na jednom uopšte nije kretao, a drugi se završavao dovoljno kasno, posle čega je imao potrebu da se prilično najede.

Njegovi obroci su bili obilni, piše Daily Mail.

Printskrin: YouTube/uoaps Printskrin: YouTube/uoaps

- Sećam se da sam usred noći umeo da pojedem picu, dva kebaba, a da zatim sve to začinim različitm grickalicama i sladoledom - seća se Dan.

On je nastavnik na zameni u osnovnoj školi i da bi izneo podrugljive komentare i ružne dečje poglede često se šalio na svoj račun. Tako je sam sebe ubeđivao da nema nikakav problem.

Ipak, prilikom jedne posete zabavnom parku da ostalim nastavnicima, Džejms je bio prilično ponižen. Upletio je vožnju, ali nije mogao da stane u sedište i da se normalno zakopča. Gomila osoblja je pokušala da mu pomogne, ali je na kraju morao da odustane od vožnje. Najneprijatnije je bilo što su sve njegove kolege imale priliku da posmatraju tu scenu.

Nedugo zatim, čuvao je nećake u parku i kada je dvogodišnja devojčica potrčala, on nije mogao da je stigne. Tada mu je bilo jasno koliki problem ima.

Printskrin: YouTube/uoaps Printskrin: YouTube/uoaps

Prijavio se u emisiju, koja postavlja ljudima izazove. Njemu namenjena je bila gotovo nemoguća misija, bar je on tako mislio. Trebalo je da smrša više od pola svoje težine.

Bilo mu je potrebno devet meseci, ali je uspeo.

Naime, prvo mu je propisana rigorozna dijeta, koja uključuje veliki unos proteina, a istovremeno zabranu unosa ugljenih hidrata, šećera i zasićenih masti.

Urađen mu je i bajpas želuca i to samo zato što je bilo neophodno.

Sledeći zadatak mu je najteže pao. Dobio je ličnog trenera, koji je ispred njega postavio kompleks zahtevnih vežbi. Ipak, Džejms je i ovo izdržao.

- Nisam samo prošao kroz ozbiljnu promenu živornog ritma, već sam i zavoleo novog sebe u ulozi predstavnika zdravog života - kaže Dan.

On sada ima 89 kilograma i shvata da mu je život bio u opasnosti.

- Tek kada sam smršeo, shvatio sam da su roditelji i prijatelji bili jako zabrinuti za moje zdravlje, ali su se plašili da mi bilo šta sugerišu - objašnjava Džejms.

Sa novim izgledom, nije mu bilo teško da osvoji i jedno nežno žensko srce. Sada se može reći da je Džejms Dan potpuno ispunjen.

Pogledajte kako je gospodin Dan otpočeo svoju misiju.

Pogledajte i jedan recept za kvalitetnu ishranu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA