≫ 

Vreme čitanja: oko 4 min.

MOJ TATA MI STALNO GOVORI DA SAM SEKSI: Samo čekam kad će da naskoči na mene, jer je zavisnik o seksu!

Vreme čitanja: oko 4 min.

- Još kao mala, znala sam da seksualno ponašanje mog oca nije normalno, ali ono što nisam shvatala je koliki će to uticaj imati na mene i moj život - samo je deo ispovesti jako čudnog detinjstva jedne devojke, koja se stidi ponašanja svog oca

  • 4

Ponekad u životu, susrećemo se sa raznim situacijama, u kojima ni mi sami sebi ne možemo pomoći, a kamoli nekome kome je možda pomoć preko potrebnija. Upravo se u tome našla ova devojka, koja je želela da ostane anonima, ali je ipak svoju muku podelila sa svima.

ISTE NOĆI IMALA SAM SEKS S DEČKOM I S JOŠ DVOJICOM: Kad čujete do kraja ispovest ove NIMFOMANKE, biće vam je žao!

Ovo je prava istina o NIMFOMANKAMA! (VIDEO)

- Još kao mala, znala sam da seksualno ponašanje mog oca nije normalno - ali ono što nisam shvatala je koliko će to u stvari imati uticaj na moj život - ovako je započela svoju priču, jedna anonimna devojka.

- Kada se prisetim svog najranijeg detinjstva, kroz glavu mi obično prođe sećanje na to koliko sam volela da se penjem i preturam po policama u kancelariji mog tate. Upravo tamo, sasvim slučajno naletela sam na gomilu porno časopisa. To je i bio moj prvi susret sa njegovom zavisnošću od seksa.

Sada, 30 godina kasnije on, nekada uspešan biznismen, koji se približava 70- im, i ja (36), majka i pisac, nastojimo da obnovimo roditeljsku vezu, nakon toliko godina, uništenu njegovom opsednutošću seksom.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Moj otac, koji je inače iz Pariza, nije nikakva filmska zvezda, ali su se se on i moja majka, koja je uvek izgledala glamurozno, ubrajali u jako zgodan i lep "džet-set" par.


Tokom mog odrastanja, moji roditelji su često putovali svetom, budući da su se bavili poslovima koji su to zahtevali, dok su se o meni i mom bratu brinule dadilje, koje su se smenjivale u zavisnosti od našeg prebivališta, bogatih predgrađa Pariza, Njujorka, i Vašingtona.

Još tada, kada smo bili jako mali, mogla se osetiti napetost i tenzija, koja je peplavila brak naših roditelja, i preokupacija našeg tate drugim ženama, u koje je neprestano zurio, gde god da odemo.

U moru naših sramoćenja sa njim, moj brat i ja smo čak pokušali da se našalimo na taj račun i kao tinejdžeri bismo se smejali tome, ali naravno iza svake šale ima istine, koja jako ume da boli, pogotovo mene, jer sam žensko.

Kao i svaka tinejdžerka, bila sam ospednuta svojim izgledom. Ono što mi je bilo potrebno je sigurnost, želela sam od oca da čujem kako sam lepa i kako vredim, a umesto toga dobijala sam neprijatne komentare tipa - "jako si seksi" , ili "baš si zgodna". Iako se moj otac nikada nije prema meni poneo neprikladno, i seksualno nametljivo, njegovo ponašanje dosta je uticalo na mene.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Osećajući se jako slomljenom, zbog njegove preterane i jako vidljive zavisnosti seksom, odlučila sam da se izgladnjujem, što je prouzrokovalo anoreksiju. Mislila sam da ako budem gladovala, da će moja seksusalnost nestati. Kada mi je, tokom mojih tinejdžerskih godina doktor saopštio da sam na ivici smrti i da moram biti hospitalizovana, zbog moje bolesti, videla sam tatu da plače prvi put.

S obzirom da je sve ovo jako uticalo na mene, do svoje 18- te godine bila sam jako povučena, gledajući ostale vršnjake, žudela sam za očinskom figurom, ali nažalost bila sam svesna toga da je moj otac seksualno poremećen. U 21- oj izgubila sam nevinost, a onda pred samo diplomiranje slučajno zatrudnela, u čemu su mi roditelji pružili neverovatnu podršku.

U to vreme, moj otac imao je kratku "pauzu" u karijeri, a ono što nisam znala je to da je bio primoran za raniji odlazak u penziju, delom zbog niza seksualnih indiskrecija na poslu. Ono što smo, takođe, kasnije saznali je i plaćanje stanarina za dva odvojena stana u Parizu, koje je iznajmljivao za svoje ljubavnice.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Moj odnos sa tatom vremenom je postao čisto finansijski. U pokušaju razumevanja mog oca i u periodu neobuzdanog promiskuiteta, naletela sam na muškarca koji me je jako podsetio na njega.

Bio je sjajan, uspešan, često smo putovali zajedno,  ali potpuno emotivno nedostupan. Na kraju sam saznala da je, takođe, bio zavisnik od seksa. Viđao se sa prostitutkama, pored osam redovnih partnerki, uključujući i mene.

Nešto je moralo da se promeni, nisam želela da postanem kao moja majka, koja je bila jako napaćena. Imala sam i sina koji je uprkos svemu izrastao u normalnog tinejdžera.

Zato sam krenula na ozbiljnu terapiju. Na terapijama, u priči sa doktorom, pokušala sam da razumem svog oca. I shvatila sam da je njegov seksualni poremećaj ustvari produkt, njegove sebičnosti.

Foto: Profimedia, Wavebreak Foto: Profimedia, Wavebreak

Jedini način na koji sam mogla da mu pomognem je da ga uputim kod svog doktora. Što je i prihvatio. To je bio vrlo značajan korak za njega - objašnjava.

- Sada jedino mogu da kažem da se osećam sigurnije i da više ljubav i sigurnost ne moram da tražim na drugim mestima, već je konačno dobijam od tate. Nisam znala da svom ocu mogu biti ovoliko od koristi, jer da jesam, učinila bi to mnogo pre - završila je priču ova anonimna devojka.

A u sledećem videu, pogledajte koje mesto Beograđani posećuju kako bi vodili ljubav u kolima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni

    11. septembar 2016 | 15:44

    Opet neka izmisljena prica

  • °Glas razuma°

    11. septembar 2016 | 16:59

    Pocela sam da se izgladnjujem da bi seksualnost nestala?! Ahhahahahahahahhhahaha e sta sve necu cuti

  • ahhaaha

    12. septembar 2016 | 23:09

    a gde je pečat !? :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA