Seksi Anita je smršala 35 kilograma, za 0 dinara! A ovo je njena tajna

Kao medicinska sestra, ona je shvatila da drastične metode za mršavljenje mogu samo da dovedu do toga da zamrzite dijetu, pa vam predlaže nešto sasvim drugačije

  • 6

Anita Mekej je živi svedok da se do željenog izgleda i zanosne lepote može stići jedino promenom loših životnih navika. Osim ovih rezultata, ona ističe da je dobila i na samopouzdanju, a to možete da steknete i vi. Samo pratite instrukcije.

Naterala sam muža da imamo SEKS svaki dan, svih 365 dana u godini! Evo kako nam je bilo (FOTO)

Rodila je TROJE DECE za 12 meseci i mislila da NIKAD VIŠE neće biti SEKSI! A pogledajte je sad (FOTO 18+)

Izvan zdravstvene ustanove u kojoj radi, Anita Mekej možda i nije naročito poznata, ali zato za nju znaju mnogi tragači za najdelotvornijim načinima skidanja kilograma i oblikovanja telaKad je reč o fitnesu i dijetama, ova mlada Australijanka iz Sidneja je inspiracija mnogim ženama širom sveta, piše Večernji list.

Za nju zna svako ko se uputio na njen Instragram, na kojem je izložila fotografije svog tela i raznih jela, uz koja je vremenom smršala 35 kilograma. Štaviše, toliko je dobro mršavila da je u poslednje vreme odlučila da nabaci koji kilogramčić, da još malo bolje istakne svoju skladnu figuru.

A photo posted by Anita McKay on

Ako i vi poželite da izgledate kao Anita, preporučujemo vam da sledite njena tri osnovna koraka, kojima se kreće na put skidanja kilograma i podizanja samopouzdanja. Nemojte da se opterećujete brojkama - Trku uvek dobija lagana i sigurna metoda. Ne opterećujte se time kako ćete da izgubite kilograme. Bolje usmerite pažnju na sopstveno zdravlje, oblikovanje tela i izgradnju zdravih navika. Drastične metode će samo da vas nateraju da zamrzite svaku sekundu dijete - objašnjava Anita.

A photo posted by Anita McKay on

Obroke uvek planirajte unapred

Ova medicinska sestra, zbog prezaposlenosti, ne može da kuva svaki dan. Zato planira nedeljne menije, koje napravi tokom jednog dana, stavi ih u zamrzivač i posle ih nosi sa sobom na posao ili gde god već ide. Ona sama priprema i energetske pločice od ovsa, orašastih plodova i voća, a kako to izgleda možete da pronađete na njenom Instagram profilu.

A photo posted by Anita McKay on

Uredno beležite svaki napredak Ovaj postupak jača motivaciju, naročito kad kilogrami počnu ozbiljnije da se tope. Tada možete da uporedite svoj sadašnji izgled sa fotografijama od pre nekoliko meseci.

A photo posted by Anita McKay on

Pogledajte Recept za zdravu ishranu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA