TOP 10 NAJPOVOLJNIJIH LETNJIH ARANŽMANA: Turska

Ako želite da letujete u Turskoj, trebalo bi da znate da je najjeftiniji Kušadasi, gde desetodnevni odmor košta 174 evra, a najskuplja Antalija. U agencijama kažu da su skoro svi aranžmani rasprodati. Zato, požurite!

  • 2

Aranžmani za letovanje u predsezoni planuli su u beogradskim turističkim agencijama, a za srpske turiste i ove godine najprivlačnije su Grčka i Turska. Desetodnevni boravak na moru mogao se pronaći i za 39 evra, koliko je iznosila cena polupansiona sa organizovanim prevozom. Kako je leto uveliko tu, a predsezona prošla, istražili smo ponude turističkih agencija za Tursku, zemlju čiju obalu zapljuskuju čak četiri mora.

Omiljena letovališta srpskih turista u "zemlji na dva kontinenta " su Kušadasi, Marmaris, Bodrum, Alanja i Antalija, a Telegraf.rs je pronašao TOP 10 najjeftinijh turističkih aranžmana za ove destinacije.

1. EuroTurs agencija preporučuje aranžman na bazi 9 noćenja u hotelu Tecimen** u centru Kušadasija, za samo 174 evra sa autobuskim prevozom. Hotel poseduje besplatni parking, a u okviru hotela nalazi se i bazen.

2.Ukoliko je Kušadasi vaš definitivni izbor, obavezno pogledajte i ponudu agencije Sabra Travel. Paket aranžman za deset dana boravka u hotelu Anra** košta 180 evra, a jedino za šta treba da doplatite je međunarodno zdravstveno osiguranje koje nije uračunato u cenu.

3. Za Marmaris tvrde da je jedan od najbogatijih zaliva kako vegetacijom tako i čistoćom mora. Najpovoljnije na letovanje u Marmaris stići ćete preko agencije EuroTurs i to za svega 199 evra. U Hotelu Senajdin** idealnom za mlade u ponudi je doručak na bazi švedskog stola,a moguće je i da rezervišete sobu sa pogledom na grad.

4. Povoljni aranžman za Marmaris nudi i agencija Soul Travel u hotelu Samoj**, u kome za 200 evra možete dobiti 9 noćenja, doručak i prevoz turističkim autobusima.

5. Bodrum, poluostrvo koje se nalazi između Kušadasija i Marmarisa, predstavlja pravi biser turske obale. Za one koji bi najradije zauzeli centralno mesto na obali, pa putovali do obližnjih destinacija ovo letovalište je najbolji izbor. Najpovoljniji aranažman nudi Sabra Travel po ceni od 275 evra za desetodnevni boravak u hotelu Kaseria** i prevoz autobusom.

6. Za letovanje u Bodrumu, u nešto komfornijem hotelu, kao što je Alta Beach***, ukoliko koristite usluge agencije Atlantic Travel Sevice , koja u okviru arnažmana nudi "all inclusive" uslugu trebalo bi da izdvojite 350 evra za 10 noćenja.

7. Alanja je poznata po dugim peščanim plažama, ali i bujnoj prirodi, a istovremeno i mogućnostima za povoljan šoping. Aranžmani za ovu destinaciju su izuzetno popularni, pa ako ovde želite da provedete odmor, požurite sa rezervacijom.

Kako vas odmor ne bi koštao čitavo bogatstvo pogledajte ponudu agencije Odeon Word Travel . Odeon će vas u Alanju odvesti avionom na malo kraći odmor od sedam dana po ceni od 259 evra.

8. Za nešto veću cenu od 295 evra u Alanju možete stići i preko agencije 1A Travel, koja predlaže hotel sa tri zvezdice, sedmodnevni boravak i avionski prevoz.

9. Jedno od najudaljenijih  turskih letovališta Antalija, ujedno je i najskuplja destinacija u ovoj zemlji. Prevoz je obavezno avionski, a i hoteli u ovoj oblasti su visoko kategorisani. Za desetodnevni provod u hotelu sa tri zvezdice, udaljenom od grada Antalije oko 4 kilometra, cena aranžmana iznosi 369 evra 

10. Ako ste ipak rešili da na letovanje potrošite malo više novca, ne brinete o hrani i prevozu, pravi izbor je hotel Alp Pasa Butik, u ponudi agencije  agencije 1A Travel, gde aranžman košta 469 evra a u uslugu su uključene sve pogodnosti koje hotel nudi.

(Lj.V)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lejla

    7. jun 2012 | 20:37

    hocete mi reći jel ovo važi samo za putovanja iz Beograda. hvala

  • dragan

    16. decembar 2015 | 11:09

    ova <a href="http://marcopollo.rs/" rel="nofollow">putovanja</a> su super !!! i ja bih sad u toplije krajeve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA