≫ 

HOROSKOP ZA 18. OKTOBAR: Vage, poradite na samopouzdanju! Bikovi, volite da sedite na dve stolice!

Horoskop za utorak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Očekuju vas neki manji troškovi ali to ne bi trebalo preterano značajno da utiče na vaš generalni budžet. Tokom današnjeg dana stanje na emotivnom planu ostaje nepromenjeno. Niste zainteresovani za nova poznanstva. Gubitak apetita je moguć.

BIK

Niste baš najbolje skoncentrisani, pa možete lako napraviti neke manje greške i propuste u poslovnom okruženju. Imate veliku emotivnu dilemu i ne možete da donesete konačnu odluku. Dopadaju vam se dve osobe u isto vreme. Nesvestica i nizak pritisak.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Gubite koncentraciju veoma lako i teško vam je da se zainteresujete za nove poslovne projekte, Moguće je da delujete nekako stidljivo u kontaktu sa osobom koja vam se dopada iako niste takvi zapravo. Držite se podalje od alkohola.

RAK

Možete da očekujete obnovu komunikacije sa nekim od saradnika sa kojim ste ranije imali dobar odnos. Niste zainteresovani za ljubavnu ponudu koju dobijate od strane jednog Strelca. Deluje vam preterano neozbiljno. Problemi sa osetljivim zglobovima.

LAV

Moguće je da su vaši nadređeni veoma zahtevni i da se pitate koliko dugo ćete moći da izdržite takav tempo. Dolazi do blagog udaljavanja između vas i voljene osobe, ali ništa još uvek nije izgubljeno, ako želite da se potrudte. Mogući su problemi sa kičmom.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Moguće je da ćete odložiti neko putovanje, promenili ste mišljenje u vezi nekih stvari. Možete da očekujete veoma zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Postepeno dolazite do zbližavanja. Proverite krvnu sliku za svaki slučaj.

VAGA

Moguće su manje promene na finansijskom planu, ne ide baš sve onako kako ste planirali. Moguće je da na vaš odnos sa voljenom osobom negativno utiču unutrašnje nesigurnosti koje imate. Problemi vezani za krvotok.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete važan sastanak sa poslovnim partnerom. Razgovaraćete o planovima za poslovnu budućnost. Možete očekivati da će osoba rođena u znaku Vodolije pokušati da vam priđe. Niste sigurni da li uzvraćate simpatije. Mogući su problemi sa bubrezima.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Umete da prepoznate dobre poslovne prilike i da ih maksimalno iskoristite. Vaši saradnici imaju od koga da uče. Moguće je da na emotivnom planu neće ići baš sve onako glatko kako ste zamislili. Povedite računa o krvnom pritisku.

JARAC

Moguće je da ćete tokom današnjeg dana dobiti nazad deo duga od strane nekog poznanika kom ste pozajmili novac. Moguće je da vam se otvara prilika za ljubavnu avanturu sa nekom sasvim novom osobom. Mogući su bolovi u predelu leđa.

VODOLIJA

Očekuje vas prilika da pronađete novog poslovnog partnera sa kojim možete da ostvarite poslovni uspeh. Dolaze vam zanimljiva dešavanja na emotivnom planu. Moguće je da imate više različitih opcija za flert. Prijaće vam druženje sa prijateljima.

Foto-ilustracija: pixabay.com Foto-ilustracija: pixabay.com

RIBE

Malo ste zabrinuti zbog nekih problema koji su ostali nerešeni iz prošlosti, ali možete računati na pomoć bliskih osoba. Očekuje vas veoma lep dan sa voljenom osobom. Moguće je da vam je pripremila neko iznenađenje! Povedite računa u saobraćaju.

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte sve sudbinske tajne koje se kriju na vašem dlanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA