NEDELJNI HOROSKOP: Rakovi, novac ne može da plati vaše živce! Blizanci, ili brak ili ništa! A vi, Ribe, čuvajte se cinkaroša!

Nova nedelja donosi novi raspored zvezda i planeta. Saznajte šta vas čeka u periodu od 17. do 23. oktobra - da li je na pomolu neka nova ljubav, uspeh u karijeri, zdravstveni problem i još mnogo toga

  • 0

Nedeljni horoskop otkriva šta će vam se dešavati u narednom periodu. Saznajte da li vas možda čeka neka nova ljubav ili prekretnica u karijeri.

www.astrousluge.com

OVAN

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Imaćete dovoljno energije da završite poslove koji su se nagomilali u toku sledeće nedelje. Pomoći ćete naravno i drugim timskim igračima. Zbog novca možda budete išli u inostranstvo, trbuhom za kruhom. Nemate velike predrasude u odnosu na sredinu u kojoj bi se našli. Vi ste neko ko može da bude bilo gde i da se oseća kao kod kuće. Novca će biti samo ako se izuzetno potrudite jer Saturn ne dozvoljava previše širenja na segmentu finansija.

Ljubav: Ako ste slobodni možete ući samo u ozbiljnu ljubavnu vezu. Ovo može biti malo karmička priča, ali nije mračna niti loše postavljena, jer se nazire veliki trigon. Možda birate partnere koji s samo svesni i imaju dovoljno radnog staža da sa pravom grade karijeru.

Zdravlje: Morate da se pazite oštrih predmeta i da povremeno usporite tempo jer vam Mars daje izuzetnu snagu ali i brzinu na kojoj povremeno morate da poradite da se ne bi nešto loše desilo jer imate pretnju da možete da se povredite.

Šta čeka Bikove i ostale znake pročitajte na narednim stranama:

BIK

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Fortuna, tačka sreće vam daje izuzetno pozitivne vibracije koje svakako možete da iskoristite u periodu pred nama. Imate otvorenu saradnju sa klijentima iz inostranstva. To je poslovni svet koji ponekad ima svoja pravila pa se od vas očekuje da se prilagodite datoj situaciji kako biste mogli saradnju da produžite. Opasnosti su prošle i verovatno ste do sada proverili poslovne partnere pa je saradnja na nivou.

Ljubav: Možda budete hteli nešto više, ali će vas nešto spustiti na zemlju i naravno ponuditi malo manje od očekivanog. Morate da naučite da je život veliki izazov kroz koji ponekad malo bolno prolazimo, jer po prirodi stvari priželjkujemo samo nešto lepo da se desi.

Zdravlje: Morate da proverite krvnu sliku i obavezno holesterol. Imuni sistem nije na zavidnom nivou pa se savetiuje da se koriste i suplementi u ishrani kako bi očuvali vitalnost i energiju.

Šta čeka Blizance i ostale znake pročitajte na narednim stranama:

BLIZANCI

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Na početku sedmice ne očekujte previše jer možete biti malo više iznenađeni nekim činjenicama. Novca će u naletima biti, pa neće, ali što vreme bude odmicalo će se situacija sve više stabilizovati. Naravno, možete u svakom trenutku da računate i na pomoć prijatelja što se pozajmice tiče, jer će vam oni svakako izaći u susret.

Ljubav: Možete biti u prilici da ako ste u ozbiljnoj vezi da to i ozvaničite. A vi svakako znate da je ovo jedna jaka veza koja će da traje dovoljno dugo. Oni koji su u kolebljivoj situaciji što se emocija tiče biće na jednom testu. Ono što ne bude dovoljno u ljubavnom smislu da zaživi kao brak, neće nastaviti dalje.

Zdravlje: Dovoljno ćete se baviti svojim poljem zdravlja, a naročito oni koji već imaju hroničnu bolest jer će imati dovoljno jak argument da nešto mora da promeni kako sene bi širila cela problematika na duže staze.

Šta čeka Rakove i ostale znake pročitajte na narednim stranama:

RAK

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Naglašeno sedmo polje govori o jako velikom uticaju kroz vaše polje javnosti. Kroz druge ljude ili klijente možete mnogo toga u životu da zaokružite i da steknete ono što vam sleduje. Možda ćete imati sa druge strane dosta stresa oko rokova i naplate ali se savetuje da budete malo više strpljivi. Novac nije vredan vaših iskidanih živaca.

Ljubav: Naglašeno polje ljubavi govori da ćete imati ratobornog partnera pa ako ste sami ovo može da bude slika osobe koja se bavi opasnim poslom i jako energična, pa će možda čak i osoba kojoj sloboda mnogo znači i dosta ishitrena u samoj komunikaciji bez većeg takta.

Zdravlje: Morate da obratite pažnju na cirkulaciju koja može biti ovde dosta problematična. Sa druge strane kosti su ovde označene kao slabija tačka, zbog nedostatka kalcijuma.

Šta čeka Lavove i ostale znake pročitajte na narednim stranama:

LAV

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Dovoljno se okrećete polju posla da ste tu dovoljno koncentrisani, bez izgovora. Tu osećate veliku satisfakciju kao i veliku moć. Nećete dopustiti da vam ova prilika propadne svakako. Možda ste više okrenuti privatnom sektoru i tamo nalazite i potvrdu svog rada. Nije slučajno što se baš ovako poslovna situacija kod vas odvija jer ste neko je dovoljno na tome radio da se očekuju veći rezultati.

Ljubav: Ovaj segment je dosta naglašen pa će i biti dosta izazova. Partner kakvog možete da očekujete zavređuje vašu pažnju, bez velikih povlačenja kada su emocije u pitanju. Vaš partner je neko ko je vaš cilj ili nešto što je kao cilj postavljeno u životu. Možda vam se desi partner koji je malo suzdržan u svojim namerama.

Zdravlje: Pazite na cirkulaciju i eventualno na pad imuniteta jer su to ključne stvari na koje niste računali kao problem.

Šta čeka Device i ostale znake pročitajte na narednim stranama:

DEVICA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Neće moći da vas potplaćuju jeftinim trikovima, jer ste već dovoljno uvideli kroz saradnju sa ljudima ko je kakav pregovarač. Dosta oštro razmišljate i nemate nameru da se puno objašnjavate kako bi nekoga eventualno fascinirali. Vama publicitet definitivno ne treba. Od sredine nedelje počinjete da radite na jednom potpuno novom mestu u malo lakšoj sredini. Nema mračenja, već se sve svodi na jednu veliku slobodu.

Ljubav: Imaćete dosta dešavanja na ovom polju, pa ne bi trebalo da ostanete sami ako ste slobodni. Možete imati nekoliko osoba u ponudi. Što duže čekate biće bolji izbor. Možda ćete stremiti više prema polju slobode i slobodne ljubavne veze. Nećete se preterano vezati za drugu polovinu već imate svoje prohteve.

Zdravlje: Od polovine sedmice imate aspekte koji govore na malo drugačije aspekte gde morate da vodite računa da ne doživljavate veliki stres, pa se savetuje često odmaranje.

Šta čeka Vage i ostale znake pročitajte na narednim stranama:

VAGA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Imate veliku borbu na polju finansija. Ova cela situacija nije ni amlo bezazlena. Možete da dosta dugo zarađujete na osnovu samog Marsa i njegove simbolike. Ako se bavite prodajom sportske opreme na primer vaši kupci bi bili mladići koji će vam na neki način donositi novac ako ne sopstvenom kupovinom ili već nekom preporukom. Možete u naletima novca imati pa da ga i nema baš u izobilju. Morate se prilagođavati ovoj situaciji.

Ljubav: Možete se iznenada zaljubiti, pa da se veza još brže završi, izuzetno neslavno. Partner može biti neko ko je izuzetan u svom intelektualnom izražavanju ali isto tako i veoma nestalan. Voli slobodu i ne razume dovoljno kada treba da stane i da se prilagodi celoj situaciji, vi tu ne možete ništa osim da birate po slobodnoj volji.

Zdravlje: Obavrezno izvadite krv jer Saturn uz vladara vašeg polja zdavlja govori u prilog toga da će biti komplikacija i da će isplivati na površinu problem koji će možda biti sakriven na prvi pogled.

Šta čeka Škorpije i ostale znake pročitajte na narednim stranama:

ŠKORPIJA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Konstantno ste u poslu pa vas do te mere može opteretiti da ga nosite i kući. Ovo sve može da vuče na kartu stresa. Imate snage i energije, puni ste elana ali niste imuni na konstantni stres koji vam se plasira i u vama dovoljno dugo da povuče sutra pitanje velikog godišnjeg odmora. Novca bi trebalo da bude ali u odnosu na celu sliku zalaganja za tu sferu vi dobijate dosta manje. Možda vas ova cela situacija i psihički namuči. Nije baš prijatno kada vam energija na ovaj način otiče.

Ljubav: Ima naznaka za tajnu ljubavnu vezu i vi u tome jako lepo plivate. Osoba iz te priče vam pričinjava zadovoljstvo i imate šansu da se i na neki način izuzetno dobro provedete. Takvo ponašanje ste povukli genetski od jednog od roditelja pa je bio potreban samo okidač kakao bi se ovako nešto i manifestovalo.

Zdravlje: Vi ste neko ko duže vreme ne veruje u lekare pa se i ovaj put dešava slična situacija niste neko ko bi išao na sistematski pregled koji se preporučuje. Imaćete izgovor da nemate baš vremena za tako nešto.

Šta čeka Strelčeve i ostale znake pročitajte na narednim stranama:

STRELAC

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Izuzetno ste materijalno raspoloženi. Novca bi trebalo da bude ali ovaj put i onoliko koliko ste dobijali a možda očekujete i neki bonus jer je planeta Saturn u slabijem aspektu koji ne daje nešto veliko ali u ovom slučaju to neće biti veliki problem jer se očekuje benefična energija svakako. Bavićete se temom novca dovoljno da ćete početi da radite još jedan posao bar. Ništa ne prepuštate slučaju ovaj put.

Ljubav: Može da vam se pojavi karmička ljubav. Bilo bi dobro da pokušate da vratite dug koji se nazire u peridu pred nama. Nema potrebe da zaobilazite u celoj situaciji ono što treba da uradite. Možda će neko imati mali problem sa egom pa neće odmah pristati na druženje konkretno koliko je spreman na odugovlačenje cele stvari.

Zdravlje: Sami se dovoljno bavite temom zdravlja ali nešto previše loše nećete imati osim što se savetuje da proverite krvnu sliku.

Šta čeka Jarčeve i preostale znake pročitajte na narednim stranama:

JARAC

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Isuviše ćete se baviti svojim temama kroz koje ćete imati dovoljno razvijen sopstveni ego koji vam neće pružiti isuviše pozitivnih vibracija. Vi jeste moćni i na mestu ali ćete se morati integrisati i sa ostalima iz ekipe jer niste vi centar sveta. Podelite deo kolača kako bi se osećali bolje i vi i kolektiv. Sa takvim stavom možete postići da vam i drugarski neko više pruži nego inače što biste indivudualno dobili.

Ljubav: Neko iz vašeg okruženja može da bude potencijalni partner ali vi nećete ponekad da priznate osećanja prema osobi koja je u vašem srcu. Možda i treba da sačekate malo da sami sebe uverite u ono što vam se odavno desilo. Osoba koja će vam privući pažnju će biti sezibiliteta dosta sličnog upravo vašem.

Zdravlje: Stresa će biti i bilo bi bolje da se što više odmarate i pustite brigu na veselje, kako biste sačuvali svoje zdravlje na najboji mogući način.

Šta čeka Vodolije i Ribe pročitajte na narednim stranama:

VODOLIJA

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Imate dovoljno razloga da se obratite svojim klijentima u vezi sa naplatom koju je već trebalo da dobijete. Ovaj put će biti dosta bolje energija na polju finansija i možete se nadati iznenadoj uplati na vaš račun. Neko iz okruženja može biti dovoljno ljubomoran na vašu sreću vezanu za materijalni dobitak. Ne dozvolite da vam nečiji stav odvuče pažnju.

Ljubav: Partner koga možete upravo ovih dana upoznati može biti dosta mladolik i nećete se dugo premišljati, već možete brzo ući u jednu otvorenu vezu, bez obaveze. Partner može biti izuzetno originalna i jedinstvena ličnost.

Zdravlje: Malo promenljiva situacija na ovom polju pa se savetuje dodatno uzimanje samih suplemenata kako ne biste izgubili na imunitetu.

Šta čeka Ribe pročitajte na narednoj strani:

RIBE

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Posao: Bitan vam je uceloj priči dogovor sa klijentima. Ovo već duže vreme nije na zavidnom nivou ali ste napravili odličnu strategiju na duže staze pa će u tom duhu doći i naplata kroz neko vreme. Niste preterano materijalni pa se ovakav stav od vas i očekuje što se odnosa prema novcu tiče.

Ljubav: Možda je ovaj put od sredine nedelje upečatljiva tajna ljubavna veza. Ako ste zauzeti možete biti i otkriveni pa vam se savetuje dodatni oprez na ovom polju. Neko može sve da vidi i da bude cinkaroški raspoložen. Nemojte ovo sebi da dopustite jer nije vredno truda.

Zdravlje: Pazite se već na početku nedelje malo lošije situacije jer ovde imate dota malefične energije na polju psihe pa se ne savetuje ulazak u nek rasprave.

Astrolog Milica Miholjčić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA