Dosta je bilo! Ja više NEĆU da budem seksi! Golišave fotke ove fitnes instruktorke više nećete gledati! (FOTO)

Cilj joj je bio da promoviše zdrav život, a trolovi su na njenim slfijima pročitali "seks". E sad više nema da je gledaju, teko je rešila Zoi

  • 4

Fitnes instruktorka i blogerka Zoi Dali (32) iz Sidneja ima oko 1,2 miliona pratilaca na društvenim mrežama, ali nedavno je na Fejsbuku objavila da više sa njima neće deliti svoje selfije. Razlog za ovu njenu odluku leži u, kako kaže, ratućoj pornifikaciji društva i popularne kulture.

Želite SAVRŠENU, ČVRSTU, OKRUGLU GUZU? To je moguće uz ove vežbe (VIDEO)

15 minuta ovih vežbi zamenjuje 1 sat treninga, a GUZU i STOMAK će vam dovesti do savršenstva! (FOTO)

- Ne pokušavam da izgledam seksi, a umorila sam se od komentara tipa "to nije seksi".

Australijska fitnes blogerka se toliko iznervirala, da izjavila da više neće objavljivati svoje "seksi selfije" jer je na meti internet trolova. Užasnuta je komentarima tipa "to nije seksi" ili "ti nemaš sise" koje je redovno dobijala ispod fotografija. Zoi naglašava da ima jake moralne norme i samopoštovanje, te da zbog toga više neće neće postavljati "seksi selfije" na Instagram.

A photo posted by Zoe Daly on

- Znate šta? Ne pokušavam da izgledam seksi - napisala je ogorčena 32-godišnjakinja i dodala: - Komentatori jasno očekuju od mene gomilu selfija gluteusa ili dekoltea samo sa prekrivenim bradavicama. Da je mi je jedini cilj bio da izgledam seksi, to ne bi bilo teško postići. Ali to mi nije bio cilj! Ja sam fitnes model! - napisala je Zoi na Fejsbuku.

A photo posted by Zoe Daly on

A photo posted by Zoe Daly on

Ona se požalila na činjenicu da je sada već normalno da fitnes blogeri nose oskudnu odeću kako bi izgledali seksi. - Ja živim i dišem zdrav, fit način života. Imam i moral i samopoštovanje, tako da postavljam samo slike koje promovišu zdravlje i kondiciju - dodala je. Na post koji je Zoi postavila u utorak reagovalo je više od 40.000 ljudi širom sveta. - To je upravo ono što ste zaslužili, Zoi! Poštovanje prema sebi i poslu kojim se bavite - jedan je od komentara.

A photo posted by Zoe Daly on  

Za australijski Daili Mail Zoi je rekla da joj je drago da širi svoju poruku o zdravlju i fitnesu na javnim platformama jer je "pornifikacija kulture dostigla maksimum na globalnom nivou".

A photo posted by Zoe Daly on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srdjan

    4. novembar 2016 | 06:38

    iskreno meni ovo i nije sexy no nista..vise volim ko trbusne plesacice..malo stomacica i sl.

  • BASA

    4. novembar 2016 | 07:31

    Sta je na njoj seksi !? Ima duze telo od nogu ! Jedino kada je obucena deluje , IN !

  • Manta..

    4. novembar 2016 | 10:27

    Ljepa u lice a tijelo musko...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA