ZA LAVICE JE ZLATO, ZA ŠKORPIJE KRV: Provalite na osnovu laka za nokte šta je u horoskopu i kakva je u seksu!

Trendovi u lepoti prolaze, a ljubav, seks i horoskop su konstanta. Ove jeseni jedan ženski trend može vas odvesti pravo do žene o kojoj sanjate, ali može vam i srušiti sve snove

  • 1

Ove jeseni ne morate da znate u kom je znaku Zodijaka rođena žena koja vas privlači. Treba samo da pogledate u njene ruke i da na osnovu manikira odredite kakva vas seksualna igra očekuje sa potencijalnom partnerkom.

ZABORAVITE MLATARANJE RUKAMA: Pomoću ovog trika lak na noktima suv je za 60 sekundi (VIDEO)

NAJLUĐI SVETSKI TREND: Žene su počele da sade CVEĆE na NOKTIMA! Dok rastu nokti, raste i bašta! (FOTO)

Za svaki horoskopski znak postoji jedan pravi lak, a odabir određenog trenda nema veze samo sa modom i lepotom. Evo kako vam manikir vaše sadašnje ili potencijalne partnerke može reći mnogo više, a ljubavne igre se tiče.

Ovan

A photo posted by Nina on

Grimizna boja obično ide u paketu s vatrenim i smelim ovnovskom temperamentom. Za početak, uzmite njene ruke i usnama proverite oštrinu svakog nokta. Uzdržavaće se samo dok joj ne spustite sočan jezik na vrat, a poludeće kad vidi obanženo parče vaše butine.  Onda će vas izludeti svojom erotičnom impulsivnošću i prefinjenim grimiznim kandžma vašu muškost vinuti tamo gde ona želi da stigne.

Bik

A photo posted by Jen's Jamberry Nails on

Ljubičasti manikir posut šljokicama poneće ova samostalna i ambiciozna žena koja ceni lepotu. Ona voli dugu predigru, pa će i pre samog čina šljokice sa njenih noktiju završiti u vašim ušima, u vašim boksericama i u vašim ustima. Sijaćete uz treperavi plamen sveće dok vam ona neumorno ispituje granice izdržljivosti. Na kraju će vam reći da poznaje vašu ženu i da bi volela baš sa vama da isproba trojku.

Blizanci

A photo posted by Salong BellaDonna on

Vesele i uvek u pokretu, žene ovog znaka ponele bi ovu specifičnu nijansu zelene sa zlatnim prelivom. Pre nego što joj priđete namontirajte glas. Ako joj šapnete nešto pametno, te noći ona će poželeti da vas pipne, lizne, gricne... I neće birati mesto za to - klackalica u parku, ljuljaška ili vratilo u teretani na otvorenom... Ona je seksualni akrobata. Pratite šifru: zeleno.

Rak

A photo posted by Emma Blakeman on

Malo koja Račica ne voli ovu divnu sedefastoružičastu nijansu, tako elegantnu na nenim noktima. U vihor njene erotičnosti ući ćete tako što je pazite, mazite, izjavljujete joj ljubav... A ukoliko joj dodirnete bradavicu ili stomak, snaga njene strasti vezaće vas za nju i emotivno. Račica jake emocije nagrađuje vrhunskom strašću, a vrhunsku strast jakim emocijama.

Lav

A photo posted by Flerica on

Lavice se mogu opisati rečju - šou, a takvi su i njihovi nokti. Zlatna boja ide uz njihovu bujnu, ponosnu grivu. Ako nema spektakla, ona će ga napraviti. Napšće vas energično, a onda će nežnošću uspostaviti svoju seksualnu dominaciju. Da biste uspešno odgovorili njenom temperamentu i zahtevima, dodirujte njena bedra, istražite njen prepone i mislite na - zlato.

Devica

A photo posted by Daisydiep on

Duboka plava podseća na noćno nebo i ide uz duboku i kul Devicu. Kod nje je sve u detaljima. Tražite njeno lice, ljubite je, pokažite joj  bliskost. Vodite je i pustite je da misli da ona vodi. Zadržite se dugo oko njenog pupka, pa krenite naniže. Setite se duboke plave, budite detaljni i strpljivi. I otvoriće vam se  zvezdano nebo.

Vaga

A photo posted by cotonail on

Uvek moderna Vaga obožava matiranu boju mesa. Ona je očaravajuća i šarmantna, ona je glumica. Koketna i veoma seksualna, voli da menja uloge. Kao i ovaj manikir, one mogu biti sve što hoće . Ili što pomisle da vi hoćete. Sa njom stiže seksualni vatromet. Ali šibica je u vašem pogledu i vašim rukama... Dobićete seksualnu fantaziju uživo.

Škorpija

A photo posted by Adrienne L on

Intenzivne Škorpije biraju tamne lakove, skoro u vamp nijansi. Najpre će vas zavoditi tajanstveno i provokatvino, a onda sledi adrenalinsko slobodno penjanje po opasnim i neispitanim vrletima vašeg libida. Ona je instruktor seksualne igre. Ako u vama čuči iskra egzibicionizma, stavite joj povez na oči, i vaša seksualna kulminacija izgledaće kao osvajanje Monteveresta. Pošto dobro ume da razdvoji seks i emocije, može biti fatalna po vas.

Strelac

A photo posted by Anna Kalashnikova on

Dinamičnim i slobodoumnim Strlčicama treba nešto posebno poput ove bogate ljubičastoplave. Avantura, dominacija i nemanje osećaja mere, to vas sa njom čeka u krevetu. Od vas očekuje samo da je u tome ne sputavate. Pokazaće vam odmah šta je uzbuđuje, direktno. Ako preferirate klasiku, žena sa ovakvim noktima pobeći će iz vaše postelje i otvoreno vam staviti do znanja koje lekcije morate da naučite.

Jarac

A photo posted by Valeria Skromni on

Smaragdnozeleni lak definitivno je napravljen po meri samopouzdanih i ambicioznih Jarčica. Ona će vam pre predigre ispostaviti listu zahteva, a tokom čina spisak će se samo povećavati. Odmerena i stroga, pokazaće vam svoje ranjive tačke kada oseti da ste spojeni svim telesnim površinama i tečnostima. Jutarnji seks je za nju najdublja intima, i tada se njena konzervativnost pretvara u čistu seksualnu avangardu.

Vodolija

A photo posted by Erin F. on

Vodolije koje su uvek ispred svega ne mogu poželeti bolju nijansu od ove ekscentrične plavozelene. Snaga intelekta, jak seksualni nagon i nesvakidašnja erotičnost su na seksualnom meniju ovih žena. Ne ginu vam akrobatika, eksperiment i egzibicionizam, ali sve zavisi od vas. Ona voli mozgom, a put do njega počinje od članaka i stopala. Ponesite na sastanak seks-igračke, šlag, ulja, kožni kostim... Tada će znati da ste spremni.

Ribe

A photo posted by ebba on

Poznata po nežnoj, sanjarskoj prirodi, žena Ribe nosi mistiku u očima. Prljavoroza nijansa sa primesama bronze joj savršeno odgovara. Ona je spoj mašte i stvarnosti, osećanja i strasti, jave i fantazije... Takav vas i seks sa njom čeka - put u ostvarenje fantazije, put do ivice fatalnosti, u drugu vremensku dimenziju. Celo njeno telo je erogena zona i od vas traži isto to. Uključite maštu i isključite se iz realnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA