Revija za pamćenje: Ovacije za novu kolekciju Irene Grahovac! (FOTO)

Irena Grahovac doživela je ovacije od publike i pokazala zašto među dizajnerima nosi titulu "kraljice kože i krzna"

  • 2

​​Sinoć je Irena Grahovac pokazala šta zaista znači prirediti modni spektakl! Njenom revijom svečano je otvoren 29. Fashion Selection. Iako je trenutno sezona modnih revija i brojni dizajneri  predstavljaju kolekcije, Irena Grahovac se bez problema izdvojila, a ono što je prikazala odgovara najvišim svetskim standardima. 

 

"Magična zima" na Belgrade Fashion Week-u! Pogledajte kakve bunde, krzna i kožu su u modi ove sezone (FOTO) (VIDEO)

 

Reviju je obeležila i ogromna gužva te su se organizatori pomučili  da u salu Belexpo centra smeste sve koji su želeli da prisustvuju. Iz prvih redova reviju su pratili slavna košarkašica Milica Dabović koja će biti novo zaštitno lice Irena Grahovac brenda, PR hitne pomoći i veliki obožavalac Ireninog rada Nada Macura, reditelj Dejan Milićević, biznismen Vladimir Mikić sa suprugom.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Glumica Jelena Gavrilović otvorila je reviju. Izašla je na scenu u upečatljivom modelu u kombinaciji astragana i lisice bojene u više boja, čime je na krznu postignut efekat duginih boja. Potom je na scenu izašla prelepa manekenka Dragana Grnčarski noseći upečatljivu torbu kockastog oblika koja je oduševila prisutne pripadnice nežnijeg pola.

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

U drugom bloku revije prikazane su elegantne večernje bunde od astragana, lisice i nerca. Smelo su  kombinovane sa džipsi suknjama i pantalonama zvoncarama izrađenim od crnog liša. Zanimljive su bile i bunde i prsluci elektrik plave boje, kao i parke koje su hit ove sezone, haljine izrađene od streč kože sa detaljima od lisice, efektne bunde od krzna mongolske ovce...

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

Foto: Promo

Foto: Promo

 

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lidija

    8. novembar 2016 | 17:31

    Prelepi modeli ali krzno pravo-ne,ne i ne.Nema vise potrebe za tim, mozda u Sibiru a kod nas ne. Kad ima potrebe mora se postovati "lanac ishrane " ali kad nema prave potrebe...

  • BASA

    8. novembar 2016 | 14:58

    Revija je uspela ! Modeli su prilagodljivi I pristaju svim generacijama ! Cestitam !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA