SEKSI TAJNA: Omiljena boja otkriva šta neko voli u krevetu, a šta ne!

Nijanse odeće koje neka žena ili neki muškarac najčešće nosi, farba kojom kreči stan ili boja automobila mogu da vam otkriju veoma mnogo o seksualnom životu te osobe

  • 1

Ukoliko vas kopka kakva će vaša nova devojka biti u krevetu, koliko jaka joj je seksualna želja ili koliko često doživljava orgazam, pitajte je koja joj je omiljena boja. Isto važi i za muškarce. Boje određuju naše seksualne sklonosti.

Evo zašto NIKAD ne bi trebalo da nosite crne gaćice!

Iskoristite BOJE da dođete do ljubavi i seksa!

Crvena

Crvena simbolizuje strast, pa zato osobe koji vole ovu boju znaju da uživaju u seksu i fizičkom kontaktu. Sklonije su agresivnijem nastupu prema suprotnom polu, a ako se spoje dve osobe koje vole crvenu, par će često eksperimentisati i isprobavati nove stvari.

Žuta

Ako volite žutu, to znači da obično dobro kontrolišete svoj seksualni nagon i u krevetu prepuštate dominantnu ulogu partneru. Nikada ne odbijate tuđu inicijativu, ali retko ćete nametnuti sopstvene želje. Najvažnije vam je da vama draga osoba bude zadovoljna.

Foto: Profimedia/Mode Images Foto: Profimedia/Mode Images

Zelena

Oni kojima je omiljena boja zelena su nežni i osetljivi kada je reč o seksu. Žena koja voli ovu boju će voditi ljubav celog života kao da joj je prvi put, a muškarac će biti saosećajan i spreman da ispuni želje svoje partnerke. Oboje su verni jednoj osobi i ne mogu zamisliti seksualnu avanturu sa nekim drugim.

Plava

Ljubitelji plave seks doživljavaju kao umetnosti i njihov pristup je elegantan. Muškarac se ponaša kao pijanista, pažljivo istražuje telo žene i osluškuje njene potrebe. Žena uživa u predigri podjednako kao i u ljubavnom činu, darežljiva je i nežna.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ljubičasta

Ako ste obožavatelj ljubičaste, seks vam se može učiniti kao gubljenje vremena. Žene koje vole ovu boju više brinu o tome da li će im se pokvariti frizura, nego da li će priuštiti zadovoljstvo partneru i sebi. Muškarci pristupaju vođenju ljubavi kao poslovnoj obavezi i nemaju sluha za tuđe želje.

Siva

Neodlučni i nesigurni ljubavnici su oni koji biraju sivu boju. Često im je potrebno mnogo vremena da donesu odluku i teško im je da se obavežu. Seks im ne predstavlja uzbuđenje već samo način da zadovolje potrebe. Loše se slažu sa drugim bojama.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Roze

Ružičasta je boja osoba koje vole da flertuju i sklone su prevari. Žene koje vole roze ponekad obećavaju više nego što planiraju da pruže, u odnosu sa partnerom su nezrele i vole da zadirkuju. Muškarci koji vole roze nijanse skloni su čestom menjanju partnera i rado bi ušli u avanturu s nepoznatom ženom.

Narandžasta

Ljubavnici kojima je omiljena narandžasta uživaju u seksualnim fantazijama. U krevetu će šaputati i podsticati partnerovu maštu. Predigra i nežni dodiri nakon seksa su im važni kao i sam čin. U slučaju da nisu zadovoljni odnosom sa osobom suprotnog pola, teško će to priznati sebi. Nije im problem da odglume orgazam.

Manje od 1% ljudi može da reši ovaj test boja, proverite da li ste među njima:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA