≫ 

HOROSKOP ZA 27. DECEMBAR: Rakovi, stara ljubav je ponovo aktuelna! Lavovi, smeši vam se ozbiljna veza!

Horoskop za utorak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 1

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Neki stari planovi koje ste imali po pitanju saradnje sa inostranstvom se sada mogu pokrenuti. Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Strelca, odnos sa njom ide usporenije nego što ste očekivali. Mogući su manji problemi sa masnoćama u krvi.

BIK

Finansijska situacija je promenljiva. Trudite se da budete veoma štedljivi, ali vam to nekad jednostavno ne polazi za rukom. Moguće je da niste sasvim sigurni u to da li vam je voljena osoba verna ili ne. Povedite računa o krvotoku.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

BLIZANCI

Deluje vam da poslovni partner neće popustiti i da ćete samo ovaj put morati da se prilagodite njegovim interesima. Ukoliko ste u braku, današnji dan bi mogao da bude malo teži, pa se pripremite za to. Možete biti skloni alergijama.

RAK

Nije vam lako da se organizujete na pravi način kada vas čeka previše nagomilanog posla. Osećate se obeshrabreno. Moguće je da je neka bivša ljubav uporna u tome da se vrati u vaš život. Polako popuštate... Nije vam baš najbolji dan.

LAV

Možete da očekujete veoma pozitivne okolnosti na poslovnom planu, pogotovo ako sarađujete sa mlađim osobama. Današnji dan bi trebalo da vam donese početak veoma ozbiljne veze ako ste slobodni. Ako ste u braku, razmišljate o deci. Puni ste energije!

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Čvrsto ste rešeni da se pozabavite manjim komplikacijama koje su se pojavile na polju vašeg posla. Dopada vam se osoba koju poznajete jako dugo. Imate brojne zajedničke uspomene, ali bez obzira na to nije vam lako da joj priđete. Mogući su bolovi u stomaku.

VAGA

Želite da budete ozbiljno shvaćeni. Imate utisak da vas kolege nekada ne vide pravim očima i da nemaju dovoljno poštovanja. Kao da vam je zapela knedla u grlu, ne možete da se naterate da budete otvoreniji u komunikaciji sa voljenom osobom. Prolazna prehlada.

ŠKORPIJA

Vaša posvećenost poslu će se isplatiti. Možete da očekujete veoma povoljan dan za vaše profesionalno polje. Znate da možete da računate na svog partnera i veoma ste srećni zbog toga. Vaša ljubav je jaka a odnos stabilan. Moguće je gubitak apetita.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Moguće je da ste se prilično opteretili nekim problemima i da vam je jako teško da pronađete pozitivnu stranu. Moguće je da vam je jako teško da zaboravite osobu iz prošlosti sa kojom ste imali dugu vezu. Naglašeni su problemi sa glavoboljom.

JARAC

Manji pad koncentracije vam se može desiti danas. Bez obzira na to, nećete imati veće probleme na poslu. Teško vam je da objasnite voljenoj osobi šta vas muči, jer se polovina vašeg problema odnosi na nepoverenje prema njoj. Mogući su problemi zbog stresa.

VODOLIJA

Moguća je obnova komunikacije sa nekim od starih saradnika. Pred vama je prilika da ponovo pronađete zajednički interes. Dopada vam se osoba koju ste upoznali prilikom izlaska sa prijateljima. Očekuje vas zanimljiv susret. Dobro se osećate.

Ilustracija: pixabay.com Ilustracija: pixabay.com

RIBE

Ukoliko ste imali neke nesuglasice sa nadređenima, moguće je da ćete ih rešiti jedino uz pomoć činjenica i racionalnog razmišljanja. Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Strelca, moguće su manje komplikacije sa njom. Prilično ste ukočeni.

Astrolog: Ruža Ružanović

Manje od 1 odsto ljudi može da reši ovaj test. Pokušajte vi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA