≫ 

HOROSKOP ZA 12. DECEMBAR: Bikovi, budite iskreni! Škorpije, trema može samo da vam smeta, opustite se!

Horoskop za ponedeljak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

  • 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Očekuju vas veći troškovi. Posvećeni ste tome da na finansijskom planu održite balans i da izmirite sva dugovanja. Niste sasvim sigurni u svoje emocije i lako se unervozite kada se nađete pored voljene osobe. Mogući su problemi sa štitnom žlezdom.

BIK

Niste dovoljno skoncetrisani na svoj posao. Mogući su manji problemi na ovom polju. Nemojte da reagujete u afektu. Ako vas je partner povredio nekim svojim rečima, pokažite mu to otvoreno. Nemojte da držite u sebi razočarenje. Moguća je nesvestica.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

BLIZANCI

Imate mnogo ideja za nove poslovne projekte. Kao da ste zapali u neki vid umetničkog transa i inspiracije. Dopada vam se osoba kojoj ne smete da priznate svoje simpatije. Strahovi su samo u vašoj glavi, izborite se sa njima. Prilično ste umorni i iscrpljeni.

RAK

Očekuje vas prilika da sagledate poslovne rezultate koje ste do sada ostvarili i da rezimirate utiske. Ako vam se dopada osoba rođena u znaku Bika, danas biste mogli polako da pokrenete neki vid komunikacije sa njom. Prijala bi vam masaža.

LAV

Moguć je manji, konstruktivan konflikt sa nekim od vaših nadređenih. Nakon toga ćete imati nekako bolji uvid u situaciju. Dopada vam se osoba koja deluje preterano nervozno ponekad i niste sigurni zbog čega se tako ponaša. Posetite stomatologa.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

DEVICA

Moguće je odlaganje nekih planova koji se tiču poslovnog putovanja. Potrudite se da se ne nervirate previše zbog toga. Zadovoljni ste svojim emotivnim statusom, iako vam mnogi mogu zamerati da ste predugo sami. Smanjite unos masne hrane.

VAGA

Moguće je da ste zatražili pozajmicu, iako niste sasvim sigurni da ćete moći da vratite novac na vreme... Muči vas ljubomora i nepoverenje prema voljenoj osobi... Moguće je da svaki njen potez deluje sve sumnjivije. Trenutno niste u dobroj fazi.

ŠKORPIJA

Imate malu tremu da pokažete svoje ideje u javnosti. Ipak, trebalo bi da se potrudite da smanjite svoje nesigurnosti. Voljena osoba je promenila svoj pristup prema vama i češće se svađate. Niste zadovoljni zbog toga. Mogući su problemi sa bubrezima.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

STRELAC

Moguće je da ćete biti preopterećeni poslovnim obavezama. Pod velikim ste stresom, jer ne znate da li ćete sve stići na vreme. Smatrate da se partner nedolično ponašao i niste zadovoljni zbog toga. Prilično ste uvređeni zbog svega. Proverite krvnu sliku.

JARAC

Možete da se nadate preokretima na polju posla. Ako se dovoljno potrudite, sve će ići u vašu korist. Moguće je da ćete naglo doneti neku odluku na polju ljubavi. Lako ćete se predomisliti ako vidite da ste pogrešili. Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu.

VODOLIJA

Ukoliko se bavite privatnim poslom, danas biste mogli da naiđete na neke poteškoće i komplikacije. Oni koji su u braku mogu imati probleme u komunikaciji sa partnerom. Ako ste slobodni, očekuje vas avantura na bazi strasti. Problemi sa varenjem.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

RIBE

Očekuje vas kraće poslovno putovanje. Potrudite se da ne zaboravite neke važne stvari ili da ne zakasnite. Komunikacija sa voljenom osobom se pooštrava, mogući su manji sukobi. Potrudite se da ne prenagljujete sa grubim rečima. Mogući problemi sa disajnim putevima.

Astrolog: Ruža Ružanović

Proverite koju stranu mozga više koristite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA